facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Frisør Tangrid

Adresse: Hundige Strandvej 205 , 2670 Greve
Telefonnummer: 46 15 24 97
By: Greve
Rute: Hundige Strandvej 205
Postnummer: 2670



relaterede søgninger: Frisør Greve
Nærliggende lignende virksomheder
Salon Nikma Salon Nikma 923 måler Dygtig frisør, vasker hår som en drøm. Lytter til kundens ønske. Flotte striber og kl...
Tapi Tapi 2 km Virkelig dygtig frisør. Jeg tog chancen og bestilte tid hos Tabitha. Det bliver helt ...
Anmeldelser
Rigtig tilfreds med første klip hos Tangrid af Sisse. Hun var super venlig og imødekommende trods mit etårige uklippede hår Jeg kommer igen - nok også inden der er gået et år!
Afblegning fra meget mørkebrun med mange grå hår til lyst hår med grå tone og lidt mørkere bund. Super tilfreds med Lindas arbejde og selv om der blev afbleget meget var håret stadig lækkert blødt, selv uden balsam. Bliver ekstra flot med silvershampoo. Kan ikke blive mere tilfreds og glad.
Skulle have været en klipning med skæv pandehår, blev til grydehår. Rigtig ked af miskommunikation mellem frisør og jeg samt resultatet som jeg nu ikke engang kan rette op på.
Marianne, hos frisør Tangrid lavede en flot klipning, smart - meget tilfreds. Marianne holdt op. Christina klippede- anderledes -men fint. Nu har jeg været hos Christina til klip og striber. Ikke nogen succes. Hverken klip eller striber levede op til forventningerne. Jeg kom igen , og blev klippet, ok. Mine lyse striber, var blevet for "grå". Som min mand sagde: skulle du være gråhåret? Da jeg forsøgte at forklare mig, fik jeg at vide, at nu skulle jeg jo ikke hidse mig op. Om jeg ville helfarves. Det afslog jeg. Jeg ville gerne have striber. Christina forslog, gyldne striber. Ok fint. Hun kunne tone dem ind, sagde hun. Nu ser jeg ud som jeg er helfarvet. "Gyldne" ser bordeaux ud. Ikke en stribe. Totalt ensfarvet. Hvad gik galt? Det ser forfærdeligt ud.
Er kommet hos Sisse i mange år og altid været super glad for klipning, farvning og serviceniveau. Virkelig god frisør
Fantastisk salon, super frisører, har brugt Sisse i mange år og altid super tilfreds. Lækker salon, med de nyeste og bedste produkter. Fantastisk rådgivning og service.
Skøn frisør, dygtigt personale, dejlig atmosfære - hos Frisør Tangrid føler jeg mig altid velkommen og nyder den nærværende behandling og forkælelse.
Fantastisk betjening, altid godt resultat. Kunne aldrig drømme om at gå andre steder hen.
Er så umanerlig tilfreds med klipning og farve... Hver gang. Super dygtige Sisse.
Klipper som man ønsker har aldrig oplevet fejl
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Frisør Tangrid med offentlig transport


Valdemarsvej (Hundige Strandvej) 120 måler
224
Valdemarsvej (Hundige Strandvej) 130 måler
224

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik