facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fresh Food

Fresh Food
Adresse: Rødovre Centrum 202 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 48 48 48 10
By: Rødovre
Rute: Rødovre Centrum 202
Postnummer: 2610


Nærliggende lignende virksomheder
Sachi Sushi Sachi Sushi 152 måler Virkelig lækker sushi - forskellige smage og lækkert anrettet
9-Ni Running Sushi 9-Ni Running Sushi 930 måler Vi fik bestilt takeaway sushi herfra i aften, maden var virkelig god og kom til tiden...
Anmeldelser
Har været der 4 gange. De 2 første var fine med smilende betjening. De sidste 2 gange har betjeningen været ugidelig og doven. Skal gentage en simpel thaibox ordre flere gange og fik denne gang så meget vand med kødet, at hele bunden af posen sejler i snask og dermed også boksen. Øv!
Kokken/ekspedienten kommer noget forkert i min menu, da jeg gør opmærksom på dette, bliver det byttet til det korrekte, med en sur bemærkning om at det kunne jeg godt have sagt før!?..man kan vel ikke regne ud hvad hun laver af fejl,,og sige det på forhånd, men hun hold godt fast, den sure dame, og gentog at jeg godt kunne sige det før. Ærgerlig attitude.
Kan ikke anbefale dette sted - dårlig kvalitet - dårlig betjening- måtte forlade butik uden af få mine penge tilbage efter de serverede fordærvet sushi :
Det værste omgang sushi jeg fået. Intet avokado i, fisken var lun. Sur og doven betjening!!
fantastisk mad med super betjening!
mega god mad, og super god betjening
Laaangsom betjening....
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik