facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Frederiksberg Kirke

Frederiksberg Kirke
Adresse: Frederiksberg Allé 71 , 1820 Frederiksberg
Telefonnummer: 33 21 39 37
By: Frederiksberg
Rute: Frederiksberg Allé 71
Postnummer: 1820


Nærliggende lignende virksomheder
Godthaabskirken Godthaabskirken 1 km Jeg var til bisættelse i Godthaabskirken i går. Sikke en behagelig, nærværende og lev...
Sankt Markus Kirke Sognelokale Sankt Markus Kirke Sognelokale 1 km Smuk kirke centralt beliggende lige ved Forum og Metro.
Flintholm Kirke Flintholm Kirke 2 km En flot nyere kirke, som er opført 1960. Tidsmæssigt hører kirken til i den moderne p...
Anmeldelser
En meget fin kirke med mange smukke detaljer. Og sandelig om ikke det meget kompetente ukrainske kor, Kiev Kammerkor, var forbi igen for ganske nylig.
Flot speciel kirke med en imponerende kirkegård, der bestemt også er et besøg værd. Der findes fin oversigt over en del af de kendte der har fundet hvile på denne gamle kirkegård. Indvendigt er kirkerummet kedeligt, men helt sikkert et praktisk stort rum hvor alle kan se og høre.
Smuk kirke foran haveselskabetshave
Nok en af de smukkeste kirker og kirkegårde.
Holde min søns barnedåb i kirken og det var en rigtig god oplevelse. Rigtig godt og sød præst som var meget behjælpelig. Der var plads til alle vores 80 gæster selvom der var en anden der skulle døbes.
Efter kirkerummets ombygning, herunder fjernelsen af et pulpitur, er det blevet væsenligt lysere og mere imødekommende, som det var oprindeligt. En unik kirke. Altid et besøg værd.
Elsker Frederiksberg kirkegård - fredligt, smukt og masser af historie.
Var til barnedåb. Meget speciel, men flot kirke.
Jeg har set den udefra. Ser flot ud med vedbend og er i et smukt sted ved Frederiksberg Alle og Frederiksberg Have overfor. Der er stemning en gåtur værd.
Dejlig kirke med smukt alter med fantastisk beliggenhed tæt ved Frederiksberg have.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Frederiksberg Kirke med offentlig transport


Frederiksberg Runddel (Pile Allé) 40 måler
18
7A
93N
Frederiksberg Runddel (Frederiksberg Allé) 40 måler
7A
93N
Frederiksberg Runddel (Allegade) 140 måler
18
71
72
Frydendalsvej (Frederiksberg Allé) 250 måler
71
7A
93N
Frydendalsvej (Frederiksberg Allé) 270 måler
7A
93N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik