facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Frederiksberg Hovedbibliotek

Frederiksberg Hovedbibliotek
Adresse: Falkoner Plads 3 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 21 18 00
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Plads 3
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:30
Tirsdag: 10:00-19:30
Onsdag: 10:00-19:30
Torsdag: 10:00-19:30
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00
Søndag: 13:00-16:00


relaterede søgninger: Frederiksberg bibliotek åbningstider, Frederiksberg bibliotek lån, Frederiksberg bibliotek personale, Frederiksberg bibliotek aflevering, Frederiksberg bibliotek print, Københavns Bibliotek, Frederiksberg bibliotek job, Hovedbiblioteket åbningstider
Nærliggende lignende virksomheder
Københavns Universitetsbibliotek Frederiksberg Københavns Universitetsbibliotek Frederiksbe... 715 måler På hjemmesiden står der her søndag at biblioteket er åbent til kl 17, da jeg kørte he...
Anmeldelser
Hyggelig tog inspirerende bibliotek. Har borde med forskellige temaer hvor der ligger bøger fremme, så det er nemt at finde en bog. Godt lysindfald og behagelige stole. Rolig, men alligevel levende stemning. Pænt og rent. Toiletter dog lidt trange. Det kan være sjovt at se hvad andre har reserveret.
Et dejligt bibliotek, som jeg er stor bruger af!!! MEN MEN i forbindelse med renoveringen, er det desværre svært at finde rundt i bøgerne!! Der er mangler f.eks søgemaskiner på første sal! Med jeres nye systemer, skal man kende numrerne på kategorierne, for at finde bøgerne, og så må man på søgemaskinen. De små sorte skilte er alt for utydelige. I må altså lave bedre skiltning med kategorier, krimier, biografier mm. Så man hurtig har et overblik. Mange borde med bøgerne, men de må altså stå nær kategorierne og ikke så spredte.
Masser af nye bøger. Flot renoveret. Men mangler læsepladser ved avis/tidsskrift hylderne.
Hvis vi skal have biblioteker, er dette et af de bedre. Fint at man nu udnytter ressourcerne, så der også løses Borgerserviceopgaver, som fx pas. Biblioteket har ofte små interessante temaudstillinger. Hold også øje med arrangementerne i Bibliotekssalen.
Sandsynligvis Danmarks bedste bibliotek
Et udmærket bibliotek med mange fine faciliteter. Det er et relativt stort bibliotek, så der er masser af pladser med borde og stole, hvor man kan sidde og arbejde eller studere. Enten i voksenafdelingen eller i børne/unge afdelingen i kælderen. Det kan være lidt svært at logge på nettet, idet man skal bruge en login-kode, i stedet for at logge på automatisk som gæst, som på mange andre biblioteker.
Dejligt sted, inspirerende med ny indretning. Altid venlig og kompetent betjening!
Elsker den her bibliotek : stor, rig og modern. Og bygningen er så skønt
Lidt omstændigt bøger man har modtaget SMS på at kunne afhente, var ikke sat på afhentnings reolerne. Så det var ikke hurtig ind og ud.
På 31 år, har jeg deltaget i kun 3 foredrag. Langt det meste er for børnefamilier og ikke for videbegærlig voksne. Har i samme periode, deltaget i mere end 50 foredrag på Herlev bibliotekerne. De har fingeren på pulsen og skaber liv, stemning og viden. Stor ros til Herlev bibliotekerne og ingen til Frederiksberg bibliotekerne.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Frederiksberg Hovedbibliotek med offentlig transport


Frederiksberg St. (Metro) 100 måler
M1
M2
M3
Hospitalsvej (Howitzvej) 130 måler
71
Frederiksberg Bredegade (Smallegade) 230 måler
31
9A
Frederiksberg Bredegade (Smallegade) 230 måler
31
72
9A
Frederiksberg Rådhus (Smallegade) 230 måler
71
72
74

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik