facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Frappeeze

Frappeeze
Adresse: Rådmands Boulevard 5 , 8900 Randers
Telefonnummer: 50 45 25 15
By: Randers
Rute: Rådmands Boulevard 5
Postnummer: 8900


Anmeldelser
God service og behagelig atmosfære.Mad: 5/5
Fremragende sted. Meget unikt og charmerende, flinkt personale og god service. Deres shakes er glimrende!
Et fantastisk første besøg på Frappeeze! De er meget imødekommende, venlige og serviceminded, og så er deres Bubble Tea og Milkshakes super lækre. Gør jer den tjeneste at droppe forbi og bliv smittet af glæde, passion og velsmagende produkter.
Dejlig lille oase i det nordlige Randers. Stort udvalg i bubbletea, drikkevarer med kaffe og milkshakes. Udover drikkevarer laves der et bredt udvalg af sandwiches. Priserne er absolut i den rimelige ende, og skal man lige have stillet den lille sult, er det, det perfekte sted at komme.
Placeringen er intet mindre end genialt og udbuddet af drikkevarer er optimal. Et samlingssted hvor der er mulighed for en bordplads udenfor i solen.
Jeg fik nogle gode nachos, og en lidt mærkelig Bobble Tea. Det var en pæn café, men atmosfæren var underlig. Der var ikke andre i caféen, og det blev spillet højt dårlig dansk rap/pop.
Fantastisk hyggeligt sted, med god betjening/opvartning. Vi takker for chokoladen til vores “lille” hjemtur . Mvh. Familien Overby
Det er super god mad og drikke, og det er de sødeste mennesker, der ejer stedet. Jeg kan kun anbefale Flappreze i Randers
Betjening ok, sandwich til 20 kr. er en fin pris for hvad man får, dog lidt en skummel lugt inde i forretningen...
Skønt sted. Dejlige medarbejdere og omgivelser. Skøn service og vidunderlig shake jeg fik
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Frappeeze.

Randers caféer & kaffebarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Rådmands Boulevard 5 randers boble te placering, hvordan kan jeg gå. Frappeeze adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Frappeeze. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Frappeeze med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Nærliggende lignende virksomheder
Pavi Pavi 912 måler
Café K Café K 1 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik