facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fotomagasinet Rosengårdscentret

"Click Odense, Din fotobutik i Odense.Din fotobutik i Rosengårdcentret OdenseRigtige minder fortjener et rigtigt kamera... Og du kan finde lige dét, du ønsker dig hos CLICK Odense.Vi sætter en stor ære i at finde det helt rette udstyr til lige dig, og de ønsker og behov du har.Vi forhandler kamera fra Nikon, Canon, Olympus, Sony, Fujifilm Instax.Ønsker du dig DSLR, spejlløst, kompakt eller videokamera?Vi har stort tilbehørs sortiment fra de kendte producenter, som f.eks. Sigma, Tamron, Manfrotto, Lowepro, og mange mange flere.Vi printer også dine billeder i ægte fotokvalitet inden for en time."
Adresse: Rosengårdcentret 2 , 5220 Odense
Telefonnummer: 65 93 55 58
By: Odense
Rute: Rosengårdcentret 2
Postnummer: 5220


Nærliggende lignende virksomheder
Skot Frakker Skot Frakker 0 måler
Farstrup Comfort Farstrup Comfort 0 måler Kvalificeret betjening og professionel opmåling af stole i en god kvalitet.
Bilbix Bilbix 0 måler
Skot Bukser Skot Bukser 0 måler
Mcdrive Mcdrive 0 måler Var forbi i nat med min kæreste. Vi bestilte 6 nuggets, 9 nuggets, 1 cheeseburger og ...
Bogart Bogart 0 måler Jeg boede hos Bo-Art i ca. et år. Fra den dag at lejekontrakten var underskrevet til ...
Odense City Forening Odense City Forening 3 km Ensart åbningstiderne, ellers dør midtbyen
Tarup Center Tarup Center 7 km Lille og overkommeligt center, der på trods af sin størrelse faktisk byder på en bred...
Vrang Jens Læge Vrang Jens Læge 7 km Har haft ham som lægevikar i et andet lægehus og er uden tvivl, den bedste og mest ih...
Anmeldelser
Click Odense. Har nu to gange været inde for at få taget pasfoto og begge gange har jeg jeg ikke kunne bruge billederne. Ekspedienten bliver ved med at påstå, at de har taget pasfoto ud fra de gældende krav. Jamen, så er det da underligt at de ikke acceptere billedet når man skal få lavet passet. Virkelig dårlig service og arrogant personale. Vi har altid handlet hos click men det sker så aldrig igen.
De hjalp os da vi havde brug for det. Og klippede et billede til for det kunne passe i den rigtige str. Det er der ikke mange der vil gøre. Der blev jeg imponeret
Fantastisk venlig service Servicemindet medarbejder der kan deres kram
Den mest flabede betjening jeg til dato har været ude for. Bere fordi de ikke har de varer på hylderne man efterspørger.
Professionel, hurtig og altid venlig betjening.
En fin butik jeg har handlet der af og til i over 40 år. En yderst god ekspertise og altid venligt personale
Et godt udvalg for en hobby fotograf. Super kundeservice.
Super god butik med service helt i top! Personalet er rigtig gode til at rådgive dig efter behov og budget. Hvis du har spørgsmål angående fotografering eller andet er de altid meget behjælpelige. Men hvis du bare har lyst til en snak står de også altid klar i butikken. Personalet er nogle super engagerede mennesker som har styr på deres ting. Dette er helt klart min faste fotobutik Kan bestemt anbefales!
Super god service. Tager sig tid til at forklare og undersøge div spørgsmål.
Hvis du vil have god betjening og gøre brug af deres viden til at finde det helt rigtige kamera, så er det her du skal gå hen. De har virkelig tjek på deres kram og ved hvad forskellen er på de enkelte kameraer, hvilket er en enorm fordel.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik