facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fotograf Karina Frausing Bennedsen

Fotograf Karina Frausing Bennedsen
"Som fotograf hjælper jeg private og erhverv med at skabe fortællinger og fastholde øjeblikke gennem æstetiske, autentiske og naturlige billeder.Mit fokus er dig, det ægte udtryk, kvalitet og den gode historie.Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om dine tanker og ønsker. Sammen finder vi den bedst mulige løsning for dig."
Adresse: Skorpionens Kvarter 108 , 6710 Esbjerg
Telefonnummer: 50 56 51 55
By: Esbjerg
Rute: Skorpionens Kvarter 108
Postnummer: 6710


Anmeldelser
På vegne af Jan Petersen, Tendens: Jeg havde besøg af Karina her i vores butik, for at få taget nogle billeder. Tænkte inden tiden - hvordan det ville gå med en travl arbejdsdag og kunder i butikken. Men det var en rigtig god oplevelse. Vi mærkede ikke, at hun var her. Karina fotograferede forskellige arbejdssituationer og forskellige produkter - i dette tilfælde blomster. Resultatet blev nogle meget flotte og stemningsfyldte billeder. Vi er virkelig godt tilfredse - og vil klart anbefale hende til andre.
Har fået taget skønne efterårsbilleder i naturen skov og legeplads af mine tre drenge med krudt bagi. Det fungerede perfekt med at være ude i det fri, og fange de naturlige smil og øjeblikke. Og ikke mindst var der god tid og oplevelsen var helt på børnenes præmisser. Kan klart anbefale Karina og hendes billeder i naturen
Var ved Karina og få fotograferet min 4 måneder gamle søn. Jeg var rigtig spændt på hvordan det ville gå, og om nu der ville komme nogle gode billeder ud af det. Karina var så sød og tålmodig med min lille krudtugle. Vi havde en fantastisk oplevelse, og det er uden tvivl Karina som fremadrettet skal forevige de dejlige øjeblikke. Jeg kan kun varmt anbefale hende til alle.
rigtigt dejlig oplevelse! var en smule stresset og nervøs over at skulle have min lige knap 8 uger gammel pige fotograferet, men en dejlig glad pige og hyggelig atmosfære er en god kombi! Og så kom der jo nogle rigtig fine billeder ud af det.
Fantastisk oplevelse og professionalitet vi mærkede til længe inden vi nåede til selve fotograferingen. Der var en særlig ro og stemning under fotograferingen som jeg er sikker på min 4 uger gamle pige og 3 årige dreng mærkede. Billederne er perfekte. Stor anbefaling herfra!
Fantastisk oplevelse og flotte billeder. Karina får virkelig børn og voksne til at føle sig godt tilpas, resultatet taler for sig selv. Mine varmeste anbefalinger.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik