facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Forsvarsmuseet Bornholm

Forsvarsmuseet Bornholm
"Bornholms Forsvarsmuseum er en spændende oplevelse for dig, der har interesse for historie og militæret. I museets udstillinger kan du se genstande fra allierede, tyske og sovjetiske hære, samt fra det danske forsvar gennem flere hundrede år."
Adresse: Arsenalvej 8 , 3700 Rønne
Telefonnummer: 56 95 65 83
By: Rønne
Rute: Arsenalvej 8
Postnummer: 3700



relaterede søgninger: Kastellets Venner Bornholm, Bornholms Museum, Bornholms Museum åbningstider, Museer Bornholm Rønne, Bornholms Forsvarsmuseum leder, Bornholms Automobilmuseum, Kastellet Bornholm, Bornholms Museum udstilling
Anmeldelser
Utroligt godt og velbevaret museum. Der ligger en masse historie endda fra den gang svenskerne angreb. Kan varmt anbefales til folk som har bare en smule interesse i militær historie eller bare gerne vil se sig om.
Spændende museum, som viser generelt Bornholms historie set igennem soldaternes øjne. Der er mange interessante genstande, specielt fra den anden verdenskrig. Jeg vil anbefale at starte fra første sal, hvor der er udstilling om sovjetisk besættelse af Bornholm.
Det var en virkelig god oplevelse, og vi fik lov til at sætte os ind de de udstillede køretøjer. Vi fik også en god snak med en af de frivillige. Alt i alt en meget lærerig og positiv oplevelse.BesøgstidspunktWeekendVentetidIngen ventetidReservation anbefalesNej
DET VAR VILDT SPÆNDENDE! Jeg har aldrig haft det så sjovt og synes det er spændende i et museum! Det var hyggeligt og min mor har været i mileteret så hun viste en del af tingene :
Spændende museum med engageret personale som har fortæller små anekdoter der fanger både børn og voksne. Det er bestemt et besøg værd. Selv om man ikke er interesseret i militær og krig så er det en meget oplysende udstilling som kan fange alle. Et billigt alternativ til mange andre museer.
Der var desværre lukket.. Her arbejder de åbenbart ikke lø/sø og helligdage Prøver igen ved næste besøg på Bornholm om få år.
Virkelig skuffet. Vi var her idag 27-10-22 , hvor der skulle være åben fra 10-16,,,,, men DET var der ikke. Vi kom kl 13 , altså 3 timer til at nyde køretøjer og hvad der ellers er at se . Så hvis museet er lukket for sæson, burde det fremgå når man besøger jeres side. Derfor kun eń stjerne. Vi er ellers glade for at besøge jer.
Hvis du er til krudt og kugler, så er Bornholm' s Forsvarsmur sikkert også noget for dig og dine børn, her er en maskinkanon du kan sidde på og om tirsdagen i børnenes skoleferie var der mulighed for at få lavet sig 1 eller flere tindfigurer, et hit for en af mine unger
Lille meget hyggeligt museum . Helt klart et besøg værd. Der er god historie .
Hyggeligt lille museum : især et besøg værd
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik