facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Forenede Danske Motorejere

Adresse: Kattebjerg 3 , 4700 Næstved
Telefonnummer: 55 72 36 01
By: Næstved
Rute: Kattebjerg 3
Postnummer: 4700


Nærliggende lignende virksomheder
Magical Himalaya Magical Himalaya 277 måler
DSB Rejsebureau DSB Rejsebureau 390 måler Oversat af Google: Okay Original anmeldelse: Ок
Norco International Norco International 488 måler
Expohus Expohus 4 km
Anmeldelser
Behagelig, stille og rolig omgangsform. Alle er velkomne til at følge med under gennemgang af egen bil, og der er mulighed for at stille spørgsmål. Kan anbefales selv om FDM tager lidt højere pris for syn end andre synssteder.
FDM testcenter. Med flinke og dygtige medarbejdere. Man bliver forklaret hvad de finder under gennemgangen og der er kaffe mens man venter
Fik udført speciale undersøgelse, man ville ikke høre hvad der var galt. Kunne ikke tage historien i betragtning selv om det var det undersøgelsen var bestilt til at klarlægge. Utroligt dårligt, og spild af penge.
Super god service. Flink medarbejder og god kaffe.
Rigtig god betjening og fint sted
Stresset og alt andet end "serviceminded" synsinspektør. I den tid han brugte på at fortælle hvor travlt han havde havde kunne han have udskrevet vores prøvemærker flere gange. Vi afbestilte synstiden og kørte til Decra, hvor det hele blev overstået på nul tid af et professionelt arbejdende team.
Saglig og venlig betjening. God forklaring og svar, når man spørger.
Det er bare et rart sted at komme med sin bil. Kvalitet og service er perfekt. De har god tid og svare på dine spørgsmål, mens de synet.
Når det sksl være, så behandles man rigtig godt, fint at man kan være med og se bilen underneden, gode råd.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik