facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Flügger Farver

"Flügger farver på Gammel Køge Landevej 77 i Valby så dagens lys for første gang i marts 2010. Vi er en sammenlægning af to butikker, som lå henholdsvis i Hvidovre og i Valby. Vi er i dag en butik med fire ansatte med mange års maler- og butikserfaring, så har du spørgsmål om farver, maling eller tapet, så står vi klar. Vores hverdag består i en god kombination af salg, råd og vejledning til malermestre samt privatkunder. Vi ligger centralt i Valby med gode parkeringsforhold samt attraktive åbningstider."
Adresse: Gammel Køge Landevej 77 , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 30 46 99
By: Valby
Rute: Gammel Køge Landevej 77
Postnummer: 2500



relaterede søgninger: Flügger farver Silkeborg, Flügger farver Aalborg, Flügger farver Odense, Flügger farver Østerbro, Flügger farver Århus, Flügger farver Lyngby, Flügger Køge, Flügger farver Åbningstider
Anmeldelser
Super kvalitetsprodukter, men find en anden forretning end den i Valby hvis du vil undgå arrogant, nedladende og/eller inkompetent betjening. Jeg har handlet for 10.000-vis af kroner hos Flügger i Valby i 5 års tid i forbindelse med renovationsprojekter, og på det seneste har det været en virkelig blandet oplevelse, lidt som at trække et lod i lotteriet. Man kan "vinde" en virkelig kompetent medarbejder, eller "vinde" en fuldstændig blank ny-i-arbejde-medarbejder der ikke engang kan finde prisskiltene, eller "vinde" en top-arrogant medarbejder der sætter en ære i at smide kunder ud af butikken og være generelt ligeglad og vrissende. Desværre har sansynligheden for at få fat i en kompetent medarbejder være meget lille de seneste måneder og oplevelsen har ærligt talt været dårlig!
Super snobbede, yderst arrogante og på ingen måde interesseret i at sælge til private kunder. Vi gik uden at købe noget, og vi sætter aldrig vores ben i butikken igen.
Ingen ordentlig hjælp eller vejledning. Har to gange været i forretningen for at få hjælp til valg af maling, men kunne bare selv kigge på farvekort.
Fin flűgger med god service og godt udvalg ^^ kan klart anbefales til folk der søger maling eller råd og vejledning om lignende.
Rigtig god og kompetent betjening. Kan varmt anbefales. De ved, hvad de snakker om og er super søde og hjælpsomme.
Super flinke,alt var klar til afhentning, så det gik Super hurtig .
Fin butik med godt lager udvalg Fin betjening...!
Godt sted at handle, gode produkter og servic i top. God parkeringspladser
Hurtig og kvikt og god service
De er sgu meget flinke
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik