facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for FlixBus Stop Aarhus

FlixBus Stop Aarhus
Adresse: Sønder Allé, 8000 Aarhus C, Danmark
By: Aarhus
Rute: Sønder Allé
Postnummer: 8000


Anmeldelser
Ikke noget at klage over, det er mere den anden vej fra København, føler mig virkelig til grin bor i Jersie et stop fra den nye station køge Nord, men der stopper bussen ikke selvom det er tæt på motorvejen med gode til og fra kørsel, så skal hele vejen ind til Hovedbanen for så at køre samme vej tilbage og videre mod Århus.
Okay... hverken mere, eller mindre!nDog håbløst at blive sat af, hvis man bliver kørt dertil!
Det var virkeligt svært at finde adressen.nDa de ikke har opdateret deres adressen.
Rigtig koldt og vådt at vente der, når det er dårligt vejr.nBussens chauffør, ville ikke hjælpe med at komme kufferter ind eller ud af bussen. Så service var rigtig ringe og jeg har ellers brugt busserne fast i mange år, siden de hed Abilskov 888. Nu overvejer jeg en anden løsning med garanteret service.
Fra København til Århus var der meget koldt i bussen, et knust ventilationsdæksel sendte iskold luft ud lige i lår og hoftehøjdennMen bussen på hjemturen fra Århus var dejlig lun, ingen knuste ventilationsdæksler eller revnede frontruder 2 mega revner i bussen derover Begge chauffører kørte upåklageligt, det var således en både tryg og billig måde at rejse på.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik