facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Flise Bent

"Har dit badeværelse eller køkken brug for et frisk pust? Hos Flise Bent finder du mange typer af fliser og klinker, samt inspiration til badeværelse og/ eller køkkenfliser. Besøg vores 1500 m2 fliseudstilling i Herlev, hvor vi har et stort udvalg af eksempelvis fliser til badeværelse. Ved et besøg hos Flise Bent kan du således let finde inspiration inden for indretningen af de mange centrale rum i hjemmet. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis de fliser og klinker, som passer til dine ambitioner og ønsker. Flise Bent tilbyder et bredt udvalg af mosaik fliser, sildebensfliser, keramiske fliser, betonfliser, samt armaturer, brusere og møbler til dit nye badeværelse eller køkken og meget mere."
Adresse: Herlev Hovedgade 203 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 39 56 30 07
By: Herlev
Rute: Herlev Hovedgade 203
Postnummer: 2730


Åbningstider

Mandag: 09:00-17:30
Tirsdag: 09:00-17:30
Onsdag: 09:00-17:30
Torsdag: 09:00-17:30
Fredag: 09:00-17:30
Lørdag: 09:00-14:00


relaterede søgninger: Flisecenter Herlev, Ensfarvede fliser, Badeværelse Herlev, Fliser Køb, Fliser Aarhus, Restlager fliser, Fliser på net til køkken, Bad og fliser gentofte
Nærliggende lignende virksomheder
Tiger Tiger 1 km
Imerco Imerco 1 km Udenmærket lille butik sød personale
Anmeldelser
Et stort og lækkert udvalg. Mange forskellige stilarter. God vejledning og service i butikken. Prisen er til ethvert temperament. Et godt sted at finde inspiration til både Køkken, bad og alrum.
Super flot udstilling, absolut et besøg værd hvis man mangler inspiration. Personalet er kompetent men virker til at have travlt. Vi fik den rådgivning vi kom efter og en masse nye idéer til vores projekt eller rettere projekter.
Super fed flisebutik med KÆMPE udvalg af de smukkeste fliser for enhver smag!
Dårlig kvalitet fliser! Metrofliser til 278 kr pr m2, nedsat fra 378 kr. Og så har vi måtte frasortere 2 kasser ud af 7. Så nu har vi ikke nok fliser til at blive færdige i weekenden Opdatering: Min mand måtte selv sortere 3 kasser på deres lager for at få en brugbar kasse ud af det. Dårlig service! Handler aldrig der igen!
Dejligt med god kundeservice! Jeg skulle bruge fliser til mit nye badeværelse, jeg tog ud til Flisebent og blev modtaget af Rasmus, som ydede en KANON service i til hjælp med farvesammensætning og valg af fliser. De sagde der var en levering på 3 uger, hvilket er helt fair når de siger det på forhånd, men jeg kunne allerede hente mine fliser få dage efter jeg besøgte dem. Desværre var et par af fliserne knækkede, og det vide ikke om hvornår dette var sket, om det var min egen eller Flise Bents skyld. Heldigvis blev jeg taget godt imod og Flise Bent gave en fair pris hvor vi sammen dækkede skaden for de ødelagte fliser.
Skrækkelig service vender ikke retur når man kontakter dem. De er oveni købet uforskammet når man ringer og spørg om hvorfor de ikke vender retur. Mads dig som har det, du burde skulle stramme der lidt op da det er for ringe fra jeres side. Det er sidste gang jeg handler hos jer og vil på ingen måde anbefale jer til venner eller bekendte. Sikke en oplevelse.
Flot butik med mange fine produkter. Desværre er deres service niveau fuldstændig i bund. Blev betjent hvis man overhovedet kan kalde det betjening af en snobbet og slasket sælger fyr, der mest af alt mindede om en snot forkælet møgunge fra nordsjælland der aldrig er blevet voksen.
I forbindelse med en renovering af hus har Flise Bent været en uvurderlig stor støtte og enestående samarbejdspartner. Flise Bent har den tilgang, at alt kan lade sig gøre samtidig med at de tager ansvar hele vejen igennem en proces. Billedet er fra vores vaskekælder.
Har været i mange flisebutikker, men her var kæmpe udvalg, fliserne var præsenteret overskueligt og jeg fik ekstra god service.
Flise Bent har en flot butik og en omfattende udstilling. Desværre er kundeservicen helt i bund. Personalet sidder henne i hjørnet og kigger på deres mobiltelefoner og er ikke særligt imødekommende. Samtidig gav sælgeren udtryk for, at det var meget besværligt at returnere vores depositum på 100kr. for lånte fliser. Sløj oplevelse.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Flise Bent med offentlig transport


Virkeholm (Herlev Hovedgade) 70 måler
350S
Virkeholm (Herlev Hovedgade) 120 måler
350S
Marielundvej (Herlev Hovedgade) 490 måler
350S

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik