facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fladsåhallens Café & Selskabslokaler

Adresse: Mogenstrup Parkvej 10 , 4700 Næstved
Telefonnummer: 55 76 14 10
By: Næstved
Rute: Mogenstrup Parkvej 10
Postnummer: 4700



relaterede søgninger: Festlokaler Næstved, Festlokale fabriksvej Næstved, Åsen forsamlingshus Næstved, Ungdomsfest lokaler Næstved, Festlokaler Sydsjælland, Festlokale Fensmark, Militærvej 18 Næstved, Sct Jørgens Park festlokale
Nærliggende lignende virksomheder
Næstved Svømmehal Næstved Svømmehal 7 km Bygningen er utroligt flot, selv om det er en kæmpe betonklods. Minder lidt om et ski...
Birkebjergparkens Svømmehal Birkebjergparkens Svømmehal 7 km Vandet var koldere end det plejer og stadig ingen sauna varme øv!
Anmeldelser
Super dejligt med mange frivillige ildsjæle der sørger for vi fortsat har et lokalt aktivt samlingssted. Mangler kun en der vil drive cafeteriet!! Tænk på al den tid og co2 vi sparer ved at have idrætscenter her fremfor i næstved c. Husk at støtte op om det på hver jeres måde!
Hyggelig hal med svømmefaciliteter og stor gymnastiksal. Også mulighed for at holde fest i deres gildesal.
Dejlig svømmehal ,næsten helt ren. Ikke så meget larm og gode omklædning og baderum
Svømmehallen er så dejlig med fine faciliteter. Absolut værd at besøge.
Så er der tid til sport
Jeg elsker stemningen i svømmehallen. Men om vinteren er der simpelthen ikke nok plads til os alle. Vi kæmper mere i Vanden, om ikke at støde ind i andre, end at få svømmet en ordentlig bane. Jeg har prøvet alle de dage hvor der er formiddage svømning. Ud over svømmehallen kender jeg ikke så meget til hallen, men der er mulighed for at trække en kop kaffe i automaten.
Lækker svømmehal og god service fra personalet.
Den nye arbejdstager i swimmingpoolen lod ikke at gå i poolen. 03.10.2017. Uden nogen forklaring sagde hun, at du skal bære en hue. Alle kvinder var uden hætter i swimingpoolen. Før alle år var okay. Jeg lægger meget vægt på det og ikke tilfredshed.
Fin lokal svømmehal med varmt vand og god plads både til en skoleklasse og motionssvømmere. Gode nærværende livreddere, helt ok omklædning og sauna. Idrætshal er fin til traditionel sport. Nem at komme til og fra.
Ganske fin svømmehal Fin service og sødt personale. Fine bade og omklædnings forhold. Det ville være smart med info om hvordan det fungerer når man kigger ind. Man ved ikke at man skal helt igennem for at betale feks..
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik