facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Finns Antik og Retro

Adresse: Rødhøjgårdsvej 103 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 40 86 26 33
By: Taastrup
Rute: Rødhøjgårdsvej 103
Postnummer: 2630


Anmeldelser
Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet. Ejeren blev siddende i hans lune stol i den rodede butik og gad ikke, at rejse sig op og kigge på vores arvestykker. Dårlig kommunikation - ja og nej kunne han kun sige. Hold jer langt væk
Som udgangspunkt skal man tale ordentligt til hinanden. Jeg har aldrig oplevet, at jeg som kunde ringer ind til en butik med et lager status spørgsmål, for derefter at få et flabet svar og derefter at vide at det er et dumt spørgsmål. Vedkommende må have nogle udfordringer der går ud over almindelig uforskammethed.
Elendig service. Ringede for at høre om en reol, fik at vide den kunne vi bare bestille og de havde 5 af den, selvom hjemmesiden sagde udsolgt. Derefter fik vi en sur mail og ubehagelig opførsel i tlf da vi ringede. Hold jer væk fra dette firma.
Arrogant og ubehagelig service. Han virkede irriteret over at vi ikke købte det han pegede på, og var ikke interesseret i vores behov. Svært at vide hvad der allerede er solgt og hvad tingene koster. Håndværket og priserne lader til at være i orden.
Decideret ubehagelig kundeservice - personligt angrebet efter forespørgsel vedrørende mulig køb af stolesæt. Anbefaler på det kraftigste butiksejer til at huske på det gode humør!
En rigtig Aladdin hule. Foreløbig en rigtig god fornemmelse som jeg forventer at Holde ved, da jeg har handlet møbler som skulle istandsættes og leveres senere. Lise
Forfærdelig service. Finn er virkelig uhøflig. Grænsende til bondefangeri både hvad angår annoncering og køb.
Mange gode møbler og ting. Svært at overskue Ml
Sælger 4 stole men leverer kun 2. Finn nægter at betale pengene tilbage nu 3 måneder senere!
Arrogant service i butikken. Ubehagelig i telefonen. På ingen måde interesseret i kundens behov. Det er svært at gennemskue hvad tingene koster.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik