facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Festbutikken

Festbutikken
"Københavns absolut største festbutik på nettet og centralt beliggende på Frederiksberg ved metro og et utal af buslinier. Vi har helium ballongas, pinataer og et stort udvalg til børnefødselsdag, baby shower, spøg og skæmt samt meget meget mere. Skal du bruge udstyr til "Bride to Be" eller "Polterarbend" er Festbutikken et godt sted at starte.Her finder du også et stort udvalg af kostumer til din fest, Halloween kostumer, oktoberfest kostumer eller temafest samt tilbehør og pynt. Endvidere har vi fastelavnskostumer, masker, halvmasker, ansigtsmaling & øjenlinser så du kan få præcist det look du går og ønsker dig. Skal du på festival så måske en det en Ølbong eller Beer Pong du leder efter."
Adresse: Smallegade 34 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 26 21 21 17
By: Frederiksberg
Rute: Smallegade 34
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-15:00


relaterede søgninger: Festbutik København, Fest og Farver, Festbutikken Brøndby, Udklædningsbutik København, Kostume butik Strøget, Kostume butik sjælland, Fest og Farver butik, Fest og Farver Roskilde åbningstider
Anmeldelser
Svar fra ejeren: "At prøve at afpresse virksomheder ved at skrive falske anmeldelser og kræve penge er bare ikke i orden." Med sådan en udtalelse bliver jeg i hvert fald aldrig kunde i festbutikken på Frederiksberg, for skulle jeg endelig have noget at klage over, vil jeg jo bare blive beskyldt for at skrive en falsk anmeldelse. Et mere arrogant svar skal man lede længe efter!
Dårlig service jeg spørger efter nogle skilte og får st vide hvis jeg kommer igen om en uge skulle der være mange flere. Jeg kom igen en uge efter hvor 2 piger personale bare står og snakke og er slet ikke interesseret i mig da jeg kommer ind. Og da jeg spørger efter de her skilte får jeg bare at vide de ikke har andre slags end det der står der nede. Er meget skuffet
Jeg savnede mere bordpynt til f.eks barnedåb- tidligere har jeg kunne finde det jeg søgte.
De har hvad der skal bruges af pynt og kostumer til en god fest/Tema fest og endda til lave priser. De er altid søde til at hjælpe og kommer med gode ideer.
Dårlig oplevelse. Butikken har ingen respekt for deres kunder og tager ikke klager seriøst. Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne.
De havde ikke DukseDreng kostumen, som min kæreste på 20 ledte efter. Overordnet syntes jeg, at de ikke havde så stor udvalg af kostumer tilgængeligt.
Super service, stort udvalg og dejlig atmosfære : Kan klart anbefales, når der er fest!!
Rigtig god betjening og mange ting at vælge imellem, men sødt personale.
Kæmpe udbud, var overrasket over de lave priser og vi fik en fin service!
Alt hvad man skal bruge til fest, fødselsdage mm. Super service og gode priser:
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Festbutikken med offentlig transport


Frederiksberg Bredegade (Smallegade) 120 måler
31
72
9A
Frederiksberg Bredegade (Smallegade) 130 måler
31
9A
Solvej (Howitzvej) 160 måler
74
Hospitalsvej (Howitzvej) 190 måler
71
Frederiksberg Rådhus (Smallegade) 250 måler
71
72
74

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik