facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fanefjord Skovpavillon

Fanefjord Skovpavillon
Adresse: Fanefjord Skovvej 6 , 4792 Askeby
Telefonnummer: 55 81 73 67
By: Askeby
Rute: Fanefjord Skovvej 6
Postnummer: 4792



relaterede søgninger: Restaurant Fanefjord, Damme Kro
Anmeldelser
Hyggelig og kulturelt og god mad .kalvestej og germuse Og Islagkage frisk frugt og vafler . De har været med som kulisse i tv serien Badehotellet hvor de gik til udsigten hvor tandlægen spillede på saxofon Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefale Fanefjord Skovpavillon. Fejrede 90 års fødselsdag med lækker brunch. Så rigeligt og dejligt udvalg. Fik lavet et godt tilbud til 12 voksne og 5 børn. Kontakten inden, var super. Hurtigt svar, hver gang. Meget fin og hyggelig opdækning/betjening. Eget lokale med stor buffet. Tusind tak fra os alle.
De har nok Danmarks mindste menukort. Men til gengæld var maden fantastisk. Og personalet er rigtig søde. Her får man rigtig kro mad. Og rigeligt af det. Vi fik fyldt fadene 3 gange.
Total hygge i skoven med herlig betjening og lækker mad. Helt sikkert et besøg værd.
Bedste sted at få en god middag på Møn. Dejligt omgivelser, og skøn kok der i mange år har serveret for min familie. Vi kommer der glædeligt hvert år. Og så følger de med tiden og laver også god vegetarmad.
Restauranten er omgivet af skov hele vejen rundt, fredeligt i eftermiddagssolen. Kender endnu ikke historien om Fanefjord Skovpavillon, men gravhøje omkring pavillonen peger på en lang historie. Endvidere har/er der en tradition med udekøkkener? Det må jeg som et nysgerrigt menneske have undersøgt nærmere.
En rigtig dejlig oplevelse på årets udflugt med lejerforening BBS til stedet Skøn mad og venlig betjening Service: 4/5
Fantastisk mad, og skønne omgivelser... At vejret så også viste sig fra sin skønneste side, gjorde oplevelsen helt perfekt...Service: 5/5
Dejligt sted at besøge, især efter at man kan komme ind i selve pavillonen med hjælpemidler , da trappetrinet er fjernet.
Frokost i det grønne. Velsmurt, lækkert gl.dags smørrebrød til forbløffende lave priser. Et værtspar der får det fulde udbytte af den fine pavilion.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik