facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Falconer Salen

Falconer Salen
Adresse: Falkoner Allé 9 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 15 80 01
By: Frederiksberg
Rute: Falkoner Allé 9
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Falkoner Salen billetter, Scandic Falkoner Salen, Falkoner Salen salsoversigt, Falkoner Salen pladser, Falkoner Salen kommende begivenheder, Falkoner Salen i dag, Falconer Salen antal pladser, Falkoner teater
Nærliggende lignende virksomheder
Metronomen Metronomen 704 måler Det var en dejlig oplevelse, fordi det var en skolekammerat som optrådte.
Forum Forum 1 km Beliggenhed er perfekt. Størrelse er fin, men akustikken er elendig, og hvis man ikk...
Det Kongelige Danske Musikkonservatorium Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1 km Dejligt sted at høre musik
Anmeldelser
Lækker sal med god lyd. Men det tog alt for lang tid i barerne. Det var også en udsolgt koncert med et øltørstigt publikum, som købte mange rammer. Men det tog al for lang tid at vente på for os, som bare skulle have 1-2 øl af gangen. Måske man kunne ændre på salget, så man sælger rammer i visse køer, og personalet hele tiden er på forkant, så der bliver på forhånd tappet rammer til et lager og der så konstant bliver produceret rammer. Det andet var utilfredsstillende og gjorde, at jeg ikke gad at gå derud en gang mere.
Mega ærgeligt at man har renoveret teatret og slet ikke taget højde for benplads. Jeg 175 cm og min ben stod på stolen foran. Sæderne var også ekstra smalle, er glad for jeg ikke var tykkere. Så det var første og sidste gang. Forestilligen var der ikke noget at sætte en fingere på. Jeg var langt fra den eneste der havde problemet
God koncert og mange mennesker. Kunne dog ikke betale kontant i baren.
Var inde og se Den Grå Side . Det er bedre på podcast. Man får ondt i numsen af de hårde stole.
Dejligt sted , gode sæder , god betjening I baren , række 10 midt for dejlig plads
Super gode teater opsætninger. Tarzan vor meget flot lavet. Dog er der ikke plads til meget lange ben. Her anbefales række 10, som har en gang foran sig. Ellers må de lang benede sidde på skrå, og sæder er lidt hårdt efter et par timers underholdning. Men virkeligt flot teater, og vigtigst af alt er der god lyd til musik koncerter. Her var der fx Tracy Chapman eller Joe Bonamasa. Og de har i øvrigt mulighed for at fjerne de skrå stole rækker- har fx set Denmark open i badminton i samme hal / rum. Det er ret godt gået.
Jeg var i Falkoner Salen. Godt udsyn fra alle pladser, men elendig benplads for folk over 1,80 m. Der var også utrolig koldt og en kølig vind blæste os i nakken hele forestillingen. Den aircondition trænger vist til at blive justeret.
Dejligt sted, behagelig sal at være i, og man sad godt i sæderne klar til at opleve det der skete på scenen, som så var Tarzan the Musical for mit vedkommende .
Igen en stor oplevelse i Falkoner. Det er et sted fruen og jeg elsker at besøge.
Elendige sæder med næsten ingen benplads. Regler om at garderobe skal benyttes og at kamera ikke må benyttes - ingen af delene håndhæves af personalet. Ærgerligt med så dårlige forhold når man afholder en 6 stjernet musical.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Falconer Salen med offentlig transport


Frederiksberg Rådhus (Smallegade) 150 måler
31
9A
Frederiksberg Rådhus (Smallegade) 150 måler
31
9A
Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 180 måler
18
74
Frederiksberg Rådhus (Allegade) 190 måler
18
Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 200 måler
18
71

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik