facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fakta Quick

Fakta Quick
Adresse: Nørre Farimagsgade 64 , 1364 København K
By: København K
Rute: Nørre Farimagsgade 64
Postnummer: 1364


Åbningstider

Mandag: 08:00-22:00
Tirsdag: 08:00-22:00
Onsdag: 08:00-22:00
Torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 08:00-22:00
Lørdag: 08:00-22:00
Søndag: 08:00-22:00

Nærliggende lignende virksomheder
Den Kinesiske Købmand Den Kinesiske Købmand 119 måler Det var super pæn butik der var priser på alting super sød og venlig ekspedient meget...
Min Købmand Min Købmand 398 måler Man kan åbenbart ikke vælge ingen stjerne for hende kort-hårede grå ældre dame. Hun t...
Netto Netto 593 måler
Netto Netto 658 måler
Netto Netto 836 måler
Fakta Fakta 1 km
SuperBrugsen SuperBrugsen 1 km I bliver aldrig Irma selvom I får Irmavarer - Må Kræn Østergaard Nielsen og Lasse Bol...
SuperBrugsen SuperBrugsen 2 km I bliver aldrig Irma selvom I får Irmavarer - Må Kræn Østergaard Nielsen og Lasse Bol...
Irma Irma 2 km Irma er en super god butik men også dyr man får altid god betjening er meget ked af a...
Christianias Indkøbscentral Christianias Indkøbscentral 2 km Rigtig gammeldags købmand, hvor over halvdelen af varerne er bag disken. Stort udbud ...
Anmeldelser
Ubehøvlet personale, utallige forkerte priser på varer, flaskeautomat er konstant nede og der er generelt beskidt og rodet. Luk stedet og skab et nyt !
Et af de få supermarkeder i DK, hvor jeg faktisk nyder at komme. Altid pænt og rydeligt, og medarbejderne er som regel søde og hjælpsomme. Engang var der god musik i højtalere, men det er vist desværre et afslutte kapitel. Et godt alternativ til den slagmark eksempelvis Netto repræsenterer. Det er jo zombie apocalypse at træde ind hos dem!
Forfærdelig oplevelse d.12 okt 2021. Fandt flere varer i butikken, som var langt over sidste salgsdato... Betjeningen er den dårligste jeg nogensinde har oplevet i et supermarked. Manden i kassen råber og skriger efter sine kunder. Derudover lugter butikken af kloak. Jeg ville anbefale Coop, at lukke butikken omgående!
13 glas bearnaise sidste anvendelse den 14/9 stod på hylden den 17/9. Jeg har haft dato problemer før med fersk lammekølle. Check datoer ved Hans Knudsens Plads, og hvem ved, måske også andre afdelinger.
Lidt rodet men nu det Coop 365
Jeg har været en fast kunde i denne Fakta i mange år. I den sidste tid er den bare blevet bedre og bedre. Varene er fyldt op, alt er rent og pænt. Og så er der en ansat ved navne Helle, som knokler hver gang jeg handler. Stort plus til hende.
En af de bedre fakta butikker. Pænt ryddet op, godt udvalg og nemt at finde rundt.
Fin butik, friske varer, gode tilbud, høflig betjening
Butikken har som regel de ting man skal bruge til daglig. Men pladsen er trang, hvilket gør butikken rodet. Placering af varer er ofte ulogisk og mange tilbudsvarer er udsolgt eller ikke leveret til netop denne butik. Betjeningen i kassen er altid venlig.
Fakta Borgergade: Altid rodet på hylderne. Nu lige været lukket igen p.g.a " efterladenskaber fra en gnaver" !!!! Tror det meste af personalet, ikke har en anelse om, hvad ordet service betyder. Bla. sad der en ung gut i kassen og hev snot op og ned, samtidig med han skulle røre ved samtlige varer på båndet. . Butikkens flaskeautomat er hver weekend pr definition i stykker , men virker underlig nok om mandagen. Samt at de fleste ansatte, ikke kan se, hvornår der mangler indkøbskurve ved indgangen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Fakta Quick med offentlig transport


Nørre Farimagsgade (Frederiksborggade) 90 måler
14
Nørre Farimagsgade (Frederiksborggade) 110 måler
5C
Nørre Farimagsgade (Frederiksborggade) 120 måler
350S
5C
Søtorvet (Frederiksborggade) 210 måler
5C
Nørreport St. (Metro) 220 måler
M1
M2

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik