facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fakta

Fakta
Adresse: Østerhøj Bygade 2 Måløv , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 43 86 43 86
By: Ballerup
Rute: Østerhøj Bygade 2
Gadenummer: Måløv
Postnummer: 2750


Anmeldelser
Fantastisk flot ny butik. Godt indrettet med brede gange og god plads og nem oversigt. Håber den bliver ved med at holde stilen.
Blev råbt af en kassedame, der var iført en krykke. Jeg betalte med kontakt og ville derefter betale med kort. Da møntautomaten havde talt mine mønter, så stod der "terminal parat - indlæs dankort" på automaten. Så jeg satte kortet op på, nej så blev jeg råbt af, fordi hun var åbenbart ikke så langt i sin tankeproces...
Butikken er blevet bedre de sidste par år, men er stadigvæk ikke helt på højde med andre butikker i vores nærområde.
Sikken en forskel, fra da den hed Fakta. Forretningen er blevet væsentlig bedre indrettet og mere overskueligt. Håber der så i fremtiden bliver holdt orden, så det ikke bliver som det var.
Meget dårlig oplevelse. Der var næsten intet kød i montrene. HK. Okse udsolgt. Kylling udsolgt. Meget dyre chips. Købes til halv pris andre steder. Bla. Doritos de trekantede. Salgspris 23,95 og 24,95. Det kalder jeg ågerpriser. 365 DISCOUNT lever i hvert fald ikke op til navnet.
Sjældent har jeg oplevet så dårlig betjening ved kassen 14/5, kl. 17:10 af ung fyr, som hverken hilste, spurgte om jeg ville have bon med han begyndte bare at scanne den næste kundes varer eller sagde beløbet, jeg skulle betale. Han var travlt optaget af at pille i sit hår i stedet.
Rigtig fint sted! Hvis jeg boede i nærheden, så ville jeg komme igen. Men jeg har ikke flere besøg i dette område.
Søde medarbejdere. Inkompetente ledere. Nu er det anden gang at jeg har stået i en 20 personers kø, nået helt frem til kassen, hvorefter en sous chef er kommet og lukket den for næsen af os. Da os foran brokker os er svaret at de netop har åbnet en anden kasse. At der så også er en anden kø ved den som man pænt kan stille sig om bag i bliver der ikke taget stilling til. Kan I ikke være søde at uddanne jeres ledere så de tør organisere køerne efter at have lukket kasser midt i ekspeditioner?. Er for fattigt at lade det være op til pøblen og det er åbenbart noget I gør ofte.
Rigtig pæn og ren butik med stort udvalg.
Flaske automaten stjal 7 kr. 2x1,5 Liters og 1 Dåse. Flaske rum var meget beskidt, og det flød med poser og andet affald. Det er ikke i orden at automaten, ikke fungere optimalt. Jeg har jo betalt pant, da jeg købt min sodavand, og det er ikke første gang. . Mvh Carlo Kaas Larsen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Fakta med offentlig transport


Måløvhøj skole, Østerhøj (Knastebakken) 210 måler
152
Måløvhøj skole, Østerhøj (Klakkebjerg) 230 måler
152
835
Knastebakken Midt (Knastebakken) 390 måler
152
835
Klakkebjerg (Måløv Parkvej) 450 måler
152
Knastebakken Midt (Knastebakken) 460 måler
152

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik