facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fakta

Fakta
Adresse: Jægersborg Alle 14 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 76 41 43 00
By: Charlottenlund
Rute: Jægersborg Alle 14
Postnummer: 2920



relaterede søgninger: Irma Jægersborg Alle
Nærliggende lignende virksomheder
Meny Meny 86 måler
Fakta Fakta 806 måler Ingen varer på hylderne lille udvalg meget kedelig butik kan desværre ikke anbefale d...
Irma Irma 966 måler
Meny Meny 1 km
Anmeldelser
Hvis jeg kunne give dem minus stjerner, så havde jeg gjordt det. Ubehøvlet umodent personale, som tror alle stjæler. Derudover står der tomme flasker rundt omkring i butikken, som hvem ved har drukket dem. Endelig er priserne overhovedet ikke konkurrencedygtige indenfor lavprisbutikker.
Har ikke handlet i fakta men i 365
Rimeligt sortiment og rimelige priser
Hvordan kan det være iflg. en ualmindelig flabet ældre damen ved kassen, at der KUN er sprit ved hovedindgangen!! er hovedindgangen ikke fra Jægersborg allé? Og hvorfor ikke ved begge indgange ? Og hvorfor ikke ved alle kasser ? Det giver absolut ingen mening, kom nu ind i kampen FAKTA. Mvh Pontoppidan
Flaske automaten virker for sjældent. Det er for dårligt af COOP at man skal køre rundt for at finde en butik hvor automaten tilfældigvis virker.
TYVERI VED HØJLYSDAG Elendig filial! - flaske automaten virker NÆSTEN hver ANDEN gang jeg er der.. fejl på hver 4. kvitering, når jeg køber tilbudsvarer!! og nu er deres mønt-tæller begyndt at STJÆLE! Dog er de "gamle" fastansatte, venlige og okay servicemindede, hvis jeg skal sige NOGET postivt. Der er godt nok ekstrem stor udskiftning af kasse"damer".
En Fakta butik som står i rækken til at blive en 365 butik når tiden kommer. Forhåbentlig snart ! Gode priser med et godt udbud, men trænger til en renovering, tak.
Et lille marked, men meget velassorteret med produkter og gode priser.
Denne Fakta har samme problem som de andre: Som regel mangler en del af deres annoncerede tilbudsvarer, eller tilbudspriserne er ikke kodet ind i deres kassesystem. Medarbejderne er dog lidt mere servicemindede end de er i andre Faktabutikker. Derfor hele to stjerner!!
Den reneste og ryddeligste fakta jeg har handlet hos
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Fakta med offentlig transport


Trunnevangen (Jægersborg Allé) 80 måler
171
Trunnevangen (Jægersborg Allé) 120 måler
172
Charlottenlund St. (Rådhusvej) 140 måler
172
Charlottenlund St. (Rådhusvej) 150 måler
171
179
Charlottenlund St. (Rådhusvej) 190 måler
179

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik