facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fagmandens Hvidevarer

Adresse: Roskildevej 168 , 2500 Valby
Telefonnummer: 70 20 10 36
By: Valby
Rute: Roskildevej 168
Postnummer: 2500


Nærliggende lignende virksomheder
Kf Denmark Kf Denmark 3 km
Anmeldelser
Vi fik rigtig god vejledning i butikken omkring køb af vaskemaskine og tørretumbler, og desuden også en god rabat. Monteringen skete på den ønskede dato af en super flink montør.
Vi har fået en super fin betjening med gode priser.
Virkelig dårlig service hos upålidelige sælgere der ikke holder hvad de lover. Købte et køleskab der med døråbning den forkerte vej, selvom jeg havde spurgt ind til det i starten og fik bekræftet det åbnede i højre side. Får et køleskab der åbner op i venstre side og de benægter at have sagt det modsatte i første omgang uden noget forslag til en løsning. Uforskammet medarbejder/chef der ikke forstår kundeservice! Jeg kan IKKE anbefale Skousen Valby!
God betjening og service i top fra indkøb til levering og montering smilende og rare
Skousen Valby har altid den rigtige vare til ens behov og Servicen er i top
Uvidende og nedtalte produkter de ikke kendte for at få et salg før jeg gik ud af døren og da de kunne mærke de ikke fik salget var attituden dårlig. Jeg vil dog sige de tog imod mig smilende, hjælpende og meget venligt ved døren, havde den attitude fortsat var det en klar 5’er - gætter på det bagsiden ved provisionsløn.
Virkelig dygtig, nærværende og god sælger vi blev mødt af. Han var ikke total fabrilsk “jeg vil bare sælge dig noget” typen. Men derimod helt vildt sød og varm. Vi fik en god vejledning og en god pris på en ny ledningsfri støvsuger. Vi er meget tilfredse og vil gerne bruge skousen Valby igen!
Jeg og svigermor var forbi på at kigge på et komfur. Her mødte vi den mest aggressive sælger nogensinde. Han ville slet ikke lade os kigge på en billig løsning og nærmest afskærmer ting der koster under 5000. Alt for voldsom og for aggressiv, vi hoppede i Elgiganten istedet og fik et komfur til 2500 inklusiv levering og montering.
Rigtig dårlig oplevelse efter jeg har købt hvidvarer for 15.000 kr. og fik dem monteret. Manden der har installeret hvidvarer har riset min trægulv og efter flere henvendelser til butikken har jeg aldrig fået et svar.
Fin service og rigtig god behandling. Menneskelig og nærværende kundekontakt. Rabatten på det samlede køb kunne godt være en smule større.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik