facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fætter BR

Fætter BR
"BR er en del af Salling Group, som også omfatter kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti. I Salling Group arbejder vi hver dag for at gøre vores kunders hverdag bedre gennem gode indkøbsoplevelser. Tilsammen udgør vi landets mest alsidige detailvirksomhed og er helt igennem dansk."
Adresse: Kalvebod Brygge 59 , 1560 København
Telefonnummer: 35 46 21 86
By: København
Rute: Kalvebod Brygge 59
Postnummer: 1560



relaterede søgninger: BR butikker, Fætter BR Åbningstider, Fætter BR tilbudsavis, BR katalog, Fætter BR Aalborg, BR legetøj, Legetøjsbutik, Legekæden
Nærliggende lignende virksomheder
Dinbabuska Dinbabuska 1 km Virkelig god butik for børnetøj og legetøj - særligt for de mindste under 6/8 år - og...
Fætter BR Fætter BR 1 km
Toys'R'Us Toys'R'Us 4 km De havde udsolgt på leg til haven - lidt begrænset udvalg... Men ellers en rigtig fin...
Fætter BR Fætter BR 5 km Det er ikke den største legetøjsbutik, men den har en god størrelse. Og de har folk d...
Anmeldelser
Det er ikke den største legetøjsbutik, men den har en god størrelse. Og de har folk der viser legetøj frem, og der er tegnebord. Så lidt Hamleys stil. Som jeg håber at de vil sprede til flere BR butikker
Godt nok skuffede...ikke mange vare i butikken.. Sløvt personale
Elsker at komme i fætter br bliver altid behandlet så godt
Rigtig god forretning masser af legetøj, og super betjening tak
Til trods for en meget lang kø og nye restriktioner, klarede de ansatte det virkelig flot. Vil dog mene at 2 personer bag kassen og 3-4 på gulvet ikke giver mening når man har 3 kasser, desuden var det ret misvisende med 25% på Pokemon, og så var der ikke rabat på pokemon brætspil alligevel, når man kom frem til kassen.
Spørg efter die-cast poke balls ved kassen, de står ikke fremme på hylderne. Det er heller ikke skrevet nogen steder i den fysiske butik at de sælger dem.
Flot butik. Havde ikke alt hvad jeg ledte efter, men købte noget alligevel. Ekstra plus ville være at få kunne få gaver pakket ind enten til jul eller fødselsdag.
Det er nemt at finde noget til alle aldre. Både børn og barnlige sjæle. Det er også en rigtig flot butik der ligger centralt på Strøget. Der er mange turister, så man skal have lidt tålmodighed. Ellers er der normalt hurtig ekspedition.
Fint butik med mange muligheder indenfor legetøj
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik