facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Føtex

Adresse: Ndr. Strandvej 12-14 , 8400 Ebeltoft
Telefonnummer: 89 53 10 00
By: Ebeltoft
Rute: Ndr. Strandvej 12-14
Postnummer: 8400


Åbningstider

Mandag: 08:00-21:00
Tirsdag: 08:00-21:00
Onsdag: 08:00-21:00
Torsdag: 08:00-21:00
Fredag: 08:00-21:00
Lørdag: 08:00-21:00
Søndag: 08:00-21:00


relaterede søgninger: Føtex ebeltoft mad ud af huset, Føtex Ebeltoft åbningstider kristi himmelfart, Føtex Ebeltoft åbningstider pinsen, Føtex Ebeltoft åbningstider påsken 2023, Kvickly Ebeltoft åbningstider, Føtex Ebeltoft åbningstider påsken, Netto Ebeltoft, Netto Ebeltoft åbningstider
Nærliggende lignende virksomheder
Kvickly Kvickly 712 måler Nice grocery store. Good vegetables!
Anmeldelser
Ok butik godt udvalg bager delikatesser dagligvarer non food produkter tekstiler. Lærte hurtigt da jeg spurgte en medarbejder om en vare at hvis de sko jeg søgte ikke var på hylderne så har de dem ikke basta. Det var så pga det der stod på hylderne ikke passede med det der stod der skulle være der stod en helt anden slags og mærke sko. Personalet plejer normalt at være hjælpsomme kunne være jeg kom på et forkert tidspunkt til en forkert person.
Godt udvalg. Pæne varer. Umådelig rodet med tilbud spredt tilfældigt i små stande i butikken. Så går du fx efter tilbudshavregryn kan du ikke forvente at finde dem blandt øvrigt morgenmad. P-forhold kan højst svinge sig op til OK men ikke mere end det.
Det nye indretningskonceptet har forvandlet forretningen fuldstændigt, så det nu er overskueligt når man har fundet ud af, hvor tingene nu ligger ;-. Tidligere givet 2 stjerner - nu ændret til 4.
Købte noget mad som var gået over dato. De byttede det. Det var her man bliver fyret hvis man spiser en snegl.. men nu havde de 1 for en 10’er og de var gode. Kan godt forstå at medarbejderen blev fristet .
Som en føtex plejer, dog var frugten ikke så pæn
Super dårligt, at kasselinjen ikke kan følge med - og at køen altid er lang i sommerperioden. Det kan vel ikke være den store overraskelse - at Ebeltoft er populær
Great place to do quick shopping. We had no problems with parking and did not wait long to pay for our goods.
Der er virkelig mange kunder og personalet kan ikke følge med til at fylde vare op.
For et års tid siden ville jeg nok have givet 5 stjerner, fordi der var kassebetjening, men nu er de også hoppet på vognen med at selv skulle klare at skanne indkøb og det er bøvlet. Det kan godt være de sparer på personalet, men bliver varerne så billigere? Nej vel, og så skal man enten stå i en lang kø eller forsøge sig med at betale!! Det går tilbage.
Pæn butik med god bager. Vi købte ind til en uge sommerhus - købte tomater hvoraf halvdelen var dårlige, et salathoved som var brunt inde i. Nødder som var harske selv om dato ikke var overskredet. Købte æbler som ikke var friske og sprøde- flere ting manglede i varehuset. Måske var vi og Føtex uheldige - men vores oplevelse var klart under middel og under normal Føtex standart. Vi prøver måske at tale med dem selv om vi har kasseret bon.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik