facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Færgemandens Hus

Færgemandens Hus
"Kom til Færgemandens Hus og spis et godt måltid mad i vores hyggelige omgivelser, eller kontakt os for et tilbud om mad til dit arrangement.Vi har i øjeblikket åbent hver fredag fra 15:00 til 20:00, med mulighed for særligt åbent ved forudbestilling, eksempelvis hvis i er et selskab, der har planer om at komme forbi.Vi glæder os til at se jer!"
Adresse: Vigenvej 2 , 4780 Stege
Telefonnummer: 55 81 04 14
By: Stege
Rute: Vigenvej 2
Postnummer: 4780


Åbningstider

Mandag: 12:00-20:00
Tirsdag: 12:00-20:00
Onsdag: 12:00-20:00
Torsdag: 12:00-20:00
Fredag: 12:00-20:00
Lørdag: 12:00-20:00
Søndag: 12:00-20:00


relaterede søgninger: Smørrebrød Møn, Take Away Møn, Kro Møn, Bryghuset Møn, Præstekilde menu, Det Gamle Bryghus Stege, Luffes Gård Stege, Det Gamle pakhus Stege
Anmeldelser
Rigtigt god mad. Det er rigtigt længe siden at jeg har fået en så god schnitzel. Selv i Tyskland har de svært ved at nå samme kvalitet. Pomfritterne var lidt for salte ellers var alt i tip top. Billig drikkelse og mad. Ps. Det ville være en god investering for jer at lave lidt pænere omgivelser på jeres grund, da det ser lidt rodet ud med trailere samt båd. Det kan nok godt skræmme nogle kunder væk fra den fantastiske mad : Vi ses igen :
De to stjerner er for udsigten. Resten var ikke noget at råbe hurra for, trænger til en kærlig hånd både inde og ude.
Meget skuffende! Har kommet hos "Færgemandens hus" siden teenage-årene, og havde i den grad glædet mig til at spise der sammen med min kæreste og børn. Det var uden tvivl den STØRSTE SKUFFELSE! "Legepladsen" er faldefærdig og ubydende til de børn, som kommer der. Wienerschnitzlen var tør og mindede mest af alt om paneret hakket oksekød.. Brasekartofler? Det var udkogte kartofler vendt i fedt 'en masse'! Skinkesnitzlen var tør og smagte besynderligt. .. Man skulle tro at maden var det værd, efter laaang, lang ventetid - dette var desværre ikke tilfældet. I sidste bemærkning: i disse corona tider, ville det være SÅ RART, hvis der var minimum 1,5 meter mellem bordene.. Borde og stole var jo nærmest kastet ind i rummet og mast sammen uden plads og mulighed for afstand. Det var desværre sidste gang, jeg satte mine ben på "Færgemandens hus"
Lidt uden for stege ligger dette rigtig godt og hyggeligt sted.
I de smukke, klassiske lokaler på kanten af Ulvsund , blot et ejendomsmæglerstenkast fra Dronning Alexandrines Bro, fås et af de dårligste og mindst spiselige måltider som det ganske Danske rige kan opdrive. Der er ingen formildende omstændigheder ved oplevelsen – Fra det tørre stykke grovbolle fra Netto, over de sygelige mængder af Thousand Islands-dressing, til de stenhårde og nærmest utyggelige stykker vildsvin, var det en elendig oplevelse fra ende til ende. Priserne er tårnhøje og kvaliteten i absolut bund. Dog vil jeg give Færgemandens Kro 2 stjerner: Et for at have et fedt hus, og en for den muntert inkompetente betjening.
Det er ingen sag at reklamere med "alt du kan spise" vildsvin når man tillader sig at servere det jeg fik. Jeg var ærlig talt lamslået over at nogen har vurderet at dette sagtens kan forlade køkkenet. Kartoflerne var vidst færdige for 2 dage siden. Sovsen var opbagt vand med kulør og svinet var uden sammenligning det mest mishandlede og tørre stykke kød jeg har set. Jeg har spist beef jerkey der var mere saftigt. fandt en næsten ren skål til den uskyllede og sandede salat. Aldrig mere Færgemandens.
3 kvarters ventetid kan måske forsvares fordi der kun er 1 mand i køkkenet hvis nr 2 er syg eller lign. Men hvis det er normen så burde man dælme ha extra hjælp i højsæson. Til gengæld var det så måske ventetiden værd men der blev man også skuffet en whinersnitsel der mest mindet om et spækbrært. Men endnu værre var at man servere de 3 af retterne og venter yderligere 10min med at komme med sidste ret. Er simpelthen for sløvt. Selv 16årige McDonalds medarbejdere ved at alt på bestillingen forlader køkkenet samtidig. Kan på ingen måder anbefales..
Jeg har spist Vildsvin der i mange år men desværre har de sidste 2 år været så ringe og nærmes ikke vær at spise, kødet var tørt og kedeligt med almendelig kartofler og brun sovs intet tilbehør. Jeg må desvære sige, jeg har spist vildsvin der for sidste gang
Bestilte 2 gange Biksemad. Ventetiden var utrolige 45 min. men så var der også både brankede kødstykker, fedtstumper og bensplinter i portionerne. Dette blev vi oveni købet nød til at skylle ned med ca. 25 grader varmt sodavand serveret i plastikflasker uden glas køleskabet duede åbenbart ikke Aldrig mere Færgemandens Hus!
Havde vi dog bare fået stegt flæsk som på billedet, vi fik 2 tykke ca 2cm og 15 cm lange tørre friturestegt stykker , som vi dog fik ombyttet til næsten lige så tørre stykker, kartoflerne og persillesovsen var det bedste i den ret, ikke værd at anbefale og slet ikke kr 99 værd som i overhovedet.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Færgemandens Hus.

Stege dansk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vigenvej 2 placering, hvordan kan jeg gå. Færgemandens Hus adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Færgemandens Hus. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Færgemandens Hus med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Cafe Frederik VII Cafe Frederik VII 6 km Meget dårligt mad til alt for høje priser. Har aldrig set så mærkelige sammensætninge...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik