facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Fælledparkens Kiosk

Fælledparkens Kiosk
Adresse: Blegdamsvej 82 , 2100 København
Telefonnummer: 35 42 00 56
By: København
Rute: Blegdamsvej 82
Postnummer: 2100



relaterede søgninger: Wolt København, Kk kiosk, Concorde Kiosk, Candy Kiosk, Candy Kiosk Falkoner Alle, Kiosk Vennemindevej, Snus på Wolt, Panodil Wolt
Nærliggende lignende virksomheder
Marianne Kiosk Marianne Kiosk 844 måler
Kiosk Kiosk 844 måler
Sam's Shop Sam's Shop 1 km
Kolonial Kolonial 1 km En super dejlig lille købmandsforretning med masser af lækre vine oliven og super ost...
Kiosk Kiosk 2 km
Kiosk 54 Kiosk 54 2 km Altid en skiftende oplevelse. Manden der ejer kiosken er den eneste, der behandler ku...
Kwiky Mart Kwiky Mart 2 km
Kiosk Kiosk 2 km
Iscafeen Iscafeen 2 km
Anmeldelser
Jeg stod og ventede i en time hvor personalet blev ved med at betjene andre kunder, fordi de ikke kunne finde min pakke. Efter en time sagde de, at de kunne ikke finde pakken, så jeg måtte ringe til PostNord og få dem til at løse det. Deres bud på hvorfor de ikke kunne finde pakken var, at nogen nok havde stjålet den da de tager imod voldsomt mange som ligger på gangen hvor alle kunderne står, eller at de havde sendt den retur med PostNord fordi jeg kom efter den “så sent” to dage inden sidste afhentnings dag. Jeg efterlod mit tlf nummer med lovning om, at de ville kigge alt igennem og ringe, jeg har dog intet hørt og dermed ikke fået min pakke. Super dårlig service og intet overblik.
Godt sted at hente sine pakker og godt udvalg af slik
Personalet virker altid lidt sure, som om at de ikke lige havde lyst til at se en igen. Har også tidligere været nede og hente pakke efter kl 20, nå nej, der er pakkenshoppen lukket, og fik så skæld ud af personalet over det, yderst dårlig service Har og tidligere prøvet og sende en pakke der, de ville ikke tage imod den, så jeg måtte tage over på gls nordefrihavnsgade, der var de meget glade for den
Åbenbart kan man ikke hente pakker efter kl. 20, selvom de har åbent til 22 det står apparently på et lille skilt i butikken. Da jeg kom for at hente min pakke ved 21.15-tiden, da jeg havde sent fri fra arbejde, fik jeg denne besked næsten råbt i hovedet på en vildt uhøflig måde og en stor finger mod det lille skilt. Jeg blev helt chokeret over måden denne besked blev overleveret på, og måtte sige nå okay, undskyld og gå igen. Jeg synes personalet skal overveje deres tone overfor deres kunder :
Det på nuværende tidspunkt svært at bedømme dette sted da jeg endnu ikke ved hvorvidt mit guld ligger et sted ude på lageret eller om det er smeltet om og nu indgår som en del af kioskens egenkapital. Ikke desto mindre vil jeg lade tvivlen komme kioskmanden tilgode og belønne ham med ikke mindre end 5 stjerner. OG GIV MIG SÅ MIT GULD DIN BANDIT!
Fantastisk service og tjeneste! Man kommer ud derfra med den bedste kunde oplevelse, man kunne ønske sig. kan helt klart anbefales til enhver!
Rigtig god kiosk, har altid det man har brug for og pakkeshoppen fungere perfekt. Man får hurtigt udleveret sine pakker, henter kun mine pakker herfra! Man bliver betjent meget pænt. Kan stærkt anbefales!!
Absolut den bedste kiosk i hele København. Manden der sidder bag kassen er den flinkeste person man vil møde, og hans attitude er tip top. Jeg kan med garanti sige, at jeg vil købe derfra igen og igen.
Danmarks bedste kiosk! Medarbejderne er altid flinke og forsøger altid at yde den bedste service, hvilket gøre kunde oplevelsen fantastisk. Kan helt klart anbefales!!
Er flere gange gået forgæves fordi åbnings tiderne ikke passer! Bring siger der Man - Fre er åbent 8.00-24.00. Google åbningstider til 21.00 passer heller ikke altid!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik