facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Expression

"Expression ApS er førende inden for udstillingssystemer og hjælper dig med at få din virksomhed og budskab set og hørt. Vi er specialister i udstillingssystemer, bannere, skilte, storprint, design af messestande, tryksager, grafik og meget mere – herunder en masse sparring og rådgivning."
Adresse: Slåenvænget 6 , 8660 Skanderborg
Telefonnummer: 22 80 07 27
By: Skanderborg
Rute: Slåenvænget 6
Postnummer: 8660



relaterede søgninger: Expression'' dansk, Expression meaning, Messeudstyr brugt, Messesystemer, Messestand, ExpreS2ion, Pop up messestand, Messestand design
Nærliggende lignende virksomheder
Scandic Service Scandic Service 832 måler
Anmeldelser
BeGin Copenhagen ApS Vi har modtaget både en væg og et loftbanner fra expression. Jeg må sige at vi er meget imponeret over kvalitet og hvor simpelt det er at samle. Vi er super glade for produkterne, og især den service vi har fået af Henrik hele vejen igennem. Kunne vi have givet 6 stjerner, så havde vi gjort det.
Jeg har købt half face shield ved Expression.nu, da jeg har udfordringer med full face shield, hvor jeg ikke kan høre omgivelserne eller mundbind, hvor mine briller dugger. Jeg bestilte mindste antallet på 20 styk søndag, og de landede på min hjemadresse fredag morgen. Produktet lever bestemt op til mine forhåbninger om en nemmere hverdag med værnemidler mod Corona. Super service, der varmt kan anbefales.
Som formand for Hørning Bordtennis Klub købte vi i august 2019 to Beachflag med sponsorlogoer i forbindelse med vores REUNION for tidligere medlemmer. Alt blev udført til vores fulde tilfredsstillelse, og Henrik Hansen gav os den perfekte vejledning.
Et fantastisk samarbejde, der resulterede i et fantastisk produkt. Vi er meget tilfredse og har oplevet en velvillighed udover det sædvanlige. Tusind tak!
Henrik er altid venlig og nem at slå en god snak af med. Og så går han af vejen for at finde et godt tilbud til en!
Hurtig levering af de bestilte messeprodukter. Kan anbefale at bruge Expression, da der leveres til tiden og i den ønskede kvalitet.
Tak for perfekt samarbejde med Skanderborg MTB Gode anbefalinger herfra :-
Meget hurtig leveing af banner til min virksomhed. God kvalitet!!!
Altid hurtig og korrekt levering, god samarbejdspartner
Super service - altid god betjening
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik