facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Europcar

Europcar
"Velkommen til Europcar København V biludlejningsbureau!Venlig service, nye biler og konkurrencedygtige priser er en del af vores daglige tilbud. Uanset om du vil leje en bil til en virksomhedsrejse eller til fornøjelse, har brug for en bestemt bil by-, familie- eller luksusbil, en varevogn eller en lastbil har Europcar et lejekøretøj til dig.Bil- og varebiludlejning er forenklet med Europcars online-reservation på vores hjemmeside eller app. Det har aldrig været nemmere at hente og aflevere dit køretøj.Nyd din tur!"
Adresse: Gammel Kongevej 13 , 1610 København
Telefonnummer: 33 55 99 00
By: København
Rute: Gammel Kongevej 13
Postnummer: 1610


Åbningstider

Mandag: 07:30-18:00
Tirsdag: 07:30-18:00
Onsdag: 07:30-18:00
Torsdag: 07:30-18:00
Fredag: 07:30-18:00
Lørdag: 08:00-16:00
Søndag: 08:00-16:00


relaterede søgninger: Europcar Danmark, Billeje København fri kilometer, Billig billeje Københavns Lufthavn, Lej bil København app, Europcar Lyngby, Europcar Albertslund, Europcar Herlev, Biludlejning København
Anmeldelser
Hurtigt og nem leje af bil til fornuftige priser. Dog er udvalget af biler skrumpet ind i de seneste år og blevet dyrere. Samtidig er der for udenlandsk danskere indført et gebyr på 375 kr., hvis der er kommet en skade på bilen. Så fuld totalkaskoforsikringen er også forsvundet.
Det var meget nemt at leje bil, og enkelt ved afhentning og aflevering. Depositum hurtigt tilbagebetalt. Så en god oplevelse sammenlagt.
Fantastisk venlig service, imødekomme Sabrine, der gjorde alt for at jeg fik en god bil, viste mig alt om bilen og skulle der opstå problemer, kunne jeg altid kontakte hende, super sødt, når man rejser alene, hvilket giver en tryghed. Bilen var klar og alle papirerne var udfyldt på forhånd, ingen ventetid, det er det der gør Europcar anderledes både her og i Spanien, supert oplevelse igen, TOP 10.
Super let at leje biler hos Europcar.
Dejlig bil. Ærgerligt, at de snød med afregningen og opkrævede en ekstra dags leje plus afgift for ekstra chauffør, som de ellers havde lovet ville være gratis. Jeg fik ingen kvittering, fordi jeg afleverede bilen inden kl. 7, som aftalt. Men jeg tog jo billeder af bilen med telefonens metadata. Vi fik pengene retur efter henvendelse, men ingen undskyldning; nærmere en mistænkeliggørelse for at vi havde snydt. Så: husk at tjekke din afregning. Det er altså lidt for smart, Europcar! Bilen skulle i øvrigt opdateres - det ville tage 1,5 timer uden bil - må være muligt at fikse mens den holder hjemme og venter på næste lejer.
Dejligt nemt at aflevere bil.
Min lejebil brød sammen i Sydfrankrig, hvorefter der ikke kunne skaffes en ny bil at køre hjem i og nu kan jeg værken få den månedlige leje og depositum tilbage før bilen bliver transporteret tilbage til DK.
God, grundig og hurtig service ved start af billejen, samt opgradering af bil. Derfor er jeg jævnlig kunde hos Europcar.
Lejede en bil i en måned hos Europcar i indre København. Hentede bilen en mandag morgen/formiddag hvor der var en lang kø for at få udleveret en bil. De unge pige bag skranken virkede ikke til at have specielt styr på det, men fik dog til sidst udleveret den type bil jeg havde bestilt. Den var meget skrabet og havde f.eks. ikke hverken fartpilot, fart begrænser, bakkamera eller baksensor, men da det var en mini-personbil kunne det gå an. Ved lejen blev der trykket lejebeløbt to gange. Det andet beløb er åbenbart depositum, selvom det var meget svært at tyde hvad dette beløb gik til, og at det var et depositum. Ved aflevering var der ligeledes noget ventetid da der en mandag middag / først på eftermiddagen kun var én medarbejder bag skranken.
Dejlig og god service Kan kun anbefales Nu kører vi til Jylland i 1 uge fra København
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Europcar med offentlig transport


Det Ny Teater (Gammel Kongevej) 100 måler
31
Det Ny Teater (Vodroffsvej) 170 måler
71
Trommesalen (Vesterbrogade) 190 måler
26
7A
93N
Det Ny Teater (Gammel Kongevej) 230 måler
31
Vesterbros Torv (Vesterbrogade) 250 måler
26
7A
93N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Europcar.

København bilforhandlere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Gammel Kongevej 13 placering, hvordan kan jeg gå. Europcar adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Europcar. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Europcar med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Volkswagen København Volkswagen København 4 km Servicen var i topklasse. Jeg har længe søgt en ny bil, og har derfor besøgt utallige...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik