facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Esbjerg Hovedbibliotek

Esbjerg Hovedbibliotek
Adresse: Nørregade 19, 6700 Esbjerg, Danmark
Telefonnummer: 76 16 20 00
By: Esbjerg
Rute: Nørregade
Gadenummer: 19
Postnummer: 6700


Åbningstider

mandag: 08.00–22.00
tirsdag: 08.00–22.00
onsdag: 08.00–22.00
torsdag: 08.00–22.00
fredag: 08.00–18.00
lørdag: 10.00–18.00
søndag: 10.00–18.00

Anmeldelser
Biblioteket er et fantastisk sted for børn! Personalet er venligt og hjælpsomt, og der er et bredt udvalg af børnebøger og aktiviteter, der passer til enhver alder og interesse. Det er en tryg og indbydende atmosfære, der opmuntrer til læselyst og udforskning. Et absolut must-visit for familier med børn!
Esbjerg bibliotek er en oase i byen stort og flot, masser af flot træværk, mange små kroge hvor ungdommen sad og huggede sig, en sad og lavede en god stemning på et flygel som stod i forhallen , alle tiders besøg.n
Hovedbiblioteket i Esbjerg er lyst venligt, stort, åbent og indbydende med det fantastiske legetræ i børneafdelingen se foto.nEt godt sted at låne, læse, lytte, studere, møde andre og skabe fællesskaber.nHovedbiblioteket er et godt sted i bymidten.
Stort biblioteket med stort udvalg og mange arrangementer, venligt og hjælpsomt personale.
Kan egentligt godt lide at komme på biblioteket - særligt er Vaden rigtig godt til de små.. Det der trækker ned, er at Vaden er forbeholdt børn på 0-3 år og det sker desværre ret ofte at større børn på, hvad jeg antager 6 år + invaderer området og skaber rent kaos - tilsyneladende uden opsyn af forældre.. Har selv måtte irettesætte en unge for at kaste med trækugler, fra et eller andet legesæt, der ikke hørte til der inde.. Det gør det forbandet svært for de små at komme til.. Tænker personalet kunne kigge ind fra tid til anden..
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik