facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Erling Høi-Nielsen A/S

Erling Høi-Nielsen A/S
Adresse: Elholm 21, 6400 Sønderborg, Danmark
Telefonnummer: 74 43 20 00
By: Sønderborg
Rute: Elholm
Gadenummer: 21
Postnummer: 6400


Åbningstider

mandag: 09.00–17.00
tirsdag: 09.00–17.00
onsdag: 09.00–17.00
torsdag: 09.00–17.00
fredag: 09.00–17.00
lørdag: Lukket
søndag: 12.00–16.00

Nærliggende lignende virksomheder
Beka Auto A/S Beka Auto A/S 111 måler
Anmeldelser
Jeg købte en ny Peogeot ved Erlig,nJeg tænkte at loyalitet kunne betale sig så de fik lov til at lave alle service og hvad der elles skulle laves.nSå melder min bil en fejl og skriver start ikke milig om 500 km.nmekanikeren kunne ikke finde ud af hvad fejlen var men nulstillede fejlen 2 gange. 3 gang køre jeg på et andet værksted og jeg giver dem mine regninger med fra EHN. De fortæller den del EHN har skiftet, skal kodes til bilen og det har jeg betalt for.njeg køre derud 3 gang og fortæller hvad den anden mekaniker har sagt. de hører mig ikke men nulstiller den igen. Nu er det 4 gang. De henviser selv til det værksted der har fundet fejlen.n-Det er Sidste gang jeg har sat mine føder der. Og fraråder alle at støtte den butik!
Dårlig oplevelse med værkstedet.. Stiller bilen derned da den ikke vil starte. Dommen lyder på at bilen er død, det kan ikke svare sig at lave den da reservedelene vil være dyre og de kan ikke vide sig sikre på om det løser noget. Den venlige værkstedsmand vil gerne stille mig om til salgsafdelingen så jeg kan få en ny bil... holdt holdt holdt, jeg vil gerne bare have min bil lavet vælger derfor at stille bilen ud til en anden mekaniker, som hurtigt finder fejlen, der viser sig at være et stik der sidder løst. 2 strips og jeg er kørende igen.
Efter en lang tur hjem fra kroatien. Havde vores c4 fået fejl på ad blue niveau selv om den havde fået fyldt på. Det resulterede i at den da vi kørte ind i danmark var skulle holdes kørende da den ellers ikke kunne starte igen. Vi kørte herind og fik problemet løst på 20 min. Så kunne vi fortsætter vores sommerferie. Tusind tak for god og hurtig betjening.
Kom udefra med en kølerlampe der lyste. De tog sig med det samme af problemet, hældte noget kølervæske på, men desværre ikke nok. De mente pumpen var kaput...og vejhjælp blev bestilt
Forfærdelig sted at få lavet service på sin bil. Ekstrem dårlig kundeservice. Lad vær med at bruge det her sted.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik