facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Eriks Fragt Holding

"Danske Fragtmænd tilbyder komplette og individuelle lager- og logistikløsninger til virksomheder i alle størrelser. Så slip selv for besværet; overlad din virksomheds lagerfunktion samt distribution til os, så du i stedet kan fokusere på dine kernekompetencer og skabe vækst.Og bare rolig vi har kapacitet til dit varelagers vokseværk. Danske Fragtmænd råder over 200.000 kvadratmeter lagerhotel fordelt i hele landet, og med Danmarks største distributionsnetværk kommer vi nemt og hurtigt ud til kunderne.Vores lagerhotel i Brabrand har masser af kvadratmeter og god plads til at din virksomhed kan vækste. I Brabrand tilbyder vi en fleksibel lagerhotel løsning afpasset til din virksomheds størrelse."
Adresse: Logistikparken 5 , 8220 Brabrand
Telefonnummer: 72 52 23 70
By: Brabrand
Rute: Logistikparken 5
Postnummer: 8220


Nærliggende lignende virksomheder
Vs Flyt Vs Flyt 0 måler
Leif Hansen Leif Hansen 0 måler En regtig god arbejdsplads og gode kolleger
Logistica Logistica 219 måler Nemt at finde, Hurtig ekspederet og hjulpet videre
BOXIT Aarhus V BOXIT Aarhus V 3 km Er rigtig godt tilfreds med mit nye boxit rum. Det er et godt og sikkert sted, hvor d...
Budtransporten A/S Budtransporten A/S 4 km Jeg har arbejde der i 19 år
Anmeldelser
Hvis du har fragt at sende er det stedet at gøre det. Pakker samt hele paller eller parti gods. Eller hvis Du eller i har brug for lagerplads er dette også muligt. Få en god pris her om. Vi er til at tale med. Kom og få en god pris. Vi har også et stort lagerhotel.
Lækker kantine, flinkt personale, super mad både for truckere og kaniner!
Dygtig personale nemt at finde rundt på
Jeg skulle hente nogle ting i en lille personbil med trailer. Der var en af de ansatte lagermænd der var MEGET sød til at hjælpe mig.
DEKRA er en spændende virksomheden, der udbyder undervisning i stort set alle grupper af køretøjer.
Rart sted at være på besøg. Hjælpsomt personale.
Altid flinke folk, god service og betjening
Super søde mennesker, god service
Behageligt sted søde mennesker
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik