facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Erfa Inventar

"Siden starten i 1931, har Erfa inventar® været en visionær og innovativ leverandør af butiksindretninger, biblioteks- og hospitalsreoler samt værksteds -og lagerinventar.Erfa Inventar® har gennem årtier været storleverandør af systemreoler til hovedparten af landets hospitaler, skoler, instutioner, biblioteker og andre offentlige områder. Derudover har Erfa Inventar® leveret indretning til butikker inden for et utal af forskellige brancher.Vi fremstiller selv lagerreolerne på vores egen fabrik i Ballerup. Dette gør at vi også kan lave reoler på specialmål.Erfa® og Erfa Inventar® er registreret varemærker. Det er din garanti for at kvaliteten er i top."
Adresse: Vasekær 4 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 44 94 10 00
By: Herlev
Rute: Vasekær 4
Postnummer: 2730



relaterede søgninger: Erfa 210, Erfa hulplade, Supermarked inventar, Vægreol værksted, Palle reol, Brugt lagerreol, Butiksreoler, Vægreol stål
Anmeldelser
God rådgivning og høj kvalitet.
Særdeles imødekommende. God til at afdække vores behov. Gode løsninger. Rimelige priser. Vi kommer tilbage
Ringe kvalitet, defekter, manglende dele samt en spydig kundeservice. Da vi skulle udbygge lager, valgte vi at afprøve lagerreol produkter fra Erfa Inventar grundet deres løfter om kvalitet og et fint prisniveau. De annoncerer med at deres produkter er stabile og robuste, og i en glimrende kvalitet. Leveringen kom også som aftalt, efter at have pakket delene ud af den ubeskadigede emballage, kom der dog lidt skader/fejl til syne - flere af metalskinnerne havde lidt små skader i enderne, af hvad der ligner dårlig håndtering/arbejdsgang i produktion. Vi samler reolen, og midt i denne proces, finder vi ud af at der mangler flere dele til at samle reolen - deres aflukkede poser indeholdte simpelthen ikke den rette mængde materialer! Vi kontakter her kundeservice, som tilbyder os at sende disse med levering en gang næste uge - hvilket selvfølgelig ikke går an, når man er ved at bytte rundt på lageret, og ens værdifulde produkter står opmagasineret i privaten. Vi tilbyder derfor selv at finde, indkøbe og tilpasse materialer for at få løst problemet her og nu - hvilket så bliver accepteret af Erfa, som siger at vi blot skal nævne prisen "vi finder fair". Indkøb, benzin, tidsforbrug og dertil også ubelejligheden ved selv at skulle i byggemarked for at få færdiggjort deres produkt, så vi nævner hvad vi finder fair som kompensation, og får senere på dagen en spydig besked retur med at det så var billigere for Erfa at sende de manglende dele på et senere tidspunkt, og at de kan kompensere os med 100 kr overført - hvilket jo knap dækker benzin udgifter til byggemarkedet - en direkte hån! Inden deres svar, havde vi selvfølgelig brugt flere timer på at få løst problemet, da de virkede åbne og spurgte os hvad vi fandt "fair", så det var jo selvfølgelig en kedelig oplevelse allerede her, men hvad værre er, at reolen simpelthen er så skæv som tårnet i pisa, grundet nogle lette men gennemgående bøj i stort set alle metalskinner. Der er op til 1½ cm forskel i dybden af reolen, fra top til midte, som kun defineres af deres færdiglavede hylders dybde. Det er mildest talt noget af det ringeste lagerinventar vi nogensinde har set. Hold jer væk fra Erfa Inventar, hvis I er på udkig efter lagerreoler eller lager inventar. Kvaliteten er IKKE som lovet, der er manglende dele i leveringen og kundeservicen er arrogant og spydig. INTET er som annonceret på deres hjemmeside... Yderst kedelig oplevelse.
Flink og imødekommende medarbejder tog imod os og viste det vi ville se og ingen pres.
God bilindretning. det må være danmarks billigste bilreoler :- jeg handler kun her fra nu af
Gode og billige reoler til biler og lager, vi har kun reoler fra ERFA, og kan kun anbefale dem.
God kvalitet. Billig pris. Vil gerne anbefale Erfa Inventar
Godt firma med kvalitets produkter.
Oversat af Google: Hej, jeg købte hos jer, men havde en forfærdelig oplevelse. I stedet for at antage nogen som spam, bør du prøve at gøre dine tjenester bedre. Original anmeldelse: Hi, I did purchase from you guys but had a awful experience. Rather then assuming someone as a spam, you should try and make your services better.
Oversat af Google: Kaloyan er en bedste gaffeltruckchauffør Original anmeldelse: Kaloyan is a best forklift driver
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik