facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Engby Barnevogne

Engby Barnevogne
Adresse: Enghavevej 34 , 1674 København
Telefonnummer: 33 24 36 42
By: København
Rute: Enghavevej 34
Postnummer: 1674


Åbningstider

Mandag: 09:30-17:30
Tirsdag: 09:30-17:30
Onsdag: 09:30-17:30
Torsdag: 09:30-17:30
Fredag: 09:30-18:00
Lørdag: 09:30-15:00

Anmeldelser
Dejlig butik Super personale, flinke, hjælpsomme og interesseret i dig og dine små. Har det meste ellers skaffer de det. Man kan købe en barnevogn, autostol og isofix. De opbevare det hele indtil man skal bruge det, så man ringer bare dagen før, så stiller de det klar til en dagen efter. Optur af en service. Kan kun anbefales
Bestilte d. 12/11 en lille babykjole online til afhentning i butikken. Havde intet hørt efter 6 dage og ringede og mailede uden held. Telefonen gik på svarer, og mailen blev aldrig besvaret. Handler der aldrig igen, selvom jeg helst støtter lokalt. Jeg fandt selvfølgelig en dejlig gave et andet sted.
Utrolig lang leveringstid, når man bestiller online. Og når man ringer og undre sig over det, får man en dårlig undskyldning smidt i hovedet. Handler ikke hos dem online igen.
Uforskammet ejer og enkelte i personalet. Har absolut ingen sans for kundeservice selvom de vil prøve at overbevise dig om at dét er grunden til at du skal købe hos dem, selvom de ikke kan prismatche 100%. De har startet en princip sag hvor de ikke vil give os en barnevogn uden deres hvide klistermærke logoer på vores nye dyre barnevogn med helt sort stel til 10000kr. De nægter simpelthen at gøre os glade for vores køb og har modificeret varen med de her mærker. Sådan en lille ting der bare er blæst op i porportion nu hvor de har smækket røret på og sagt at vi fra start har været en besværlig kunde og at vi tager ting personligt. Gør os sure og ked af det, for derefter at vende den om på os og får os til at fremstå irrationelle. Tog emnet op i min terminsgruppe og andre har hørt om ligende uforskammet opførsel derfra. Synd eftersom butikken er fin. ALDRIG vil jeg reklamere for dem.
Her har både min mor og svigermor købt barnevogn til jeg og min kæreste og vi har så købt barnevogn her til vores datter. Derudover køber jeg stort set altid hvad jeg har brug for til de små her, elsker simpelhen butikken her, personalet er altid til stede og klar til at yde en mega god service med en masse gode råd!
De har mange lækre produkter, men er blevet vejledt helt forkert i forhold til køb af sko. Kom hjem med de helt forkerte støvler til min datter, men da vi allerede havde taget dem i bruge for at finde ud af om de passede var der ikke noget at gøre. Inden vi købte skoene spurgte jeg gentagende gange ekspedienten, om hun var sikker på at de passede min datters fødder, hvortil hun svarede ja. Kan klart IKKE anbefale at købe sko i Engby, men ellers er det en fin butik :
Stort udvalg af baby / børnene ting. Vi blev dog mødt af en ikke så venlig ekspedient. Hun snakkede meget ned til os og blev selv modsigende. Må nok indrømme at det ikke er den butik som står først for næste gang. Havde ellers hørt gode ting om den men blev skuffet
Kæmpe udvalg af baby-udstyr, legetøj, sko og tøj. Eminent service fra personalet
Tip top service - meget søde og tålmodige selv med de dumme spørgsmål. Godt udvalg. Støt din lokale butik og ikke en kæmpekæde.
Har handlet i Engby i mange år - hvor jeg bl.a. også købte barnevogn, seng mv. De yder altid sød og professionel service og der er ingen tvivl om at det er dygtige fagfolk, der ved hvad de snakker om.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Engby Barnevogne med offentlig transport


Tove Ditlevsens Plads (Enghavevej) 100 måler
1A
Enghave Plads St. (Metro) 140 måler
M3
Enghave Plads St. (Istedgade) 140 måler
23
Enghave Plads St. (Istedgade) 190 måler
23
Enghave Plads St. (Enghavevej) 220 måler
23

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Engby Barnevogne.

København babyudstyr

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Enghavevej 34 placering, hvordan kan jeg gå. Engby Barnevogne adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Engby Barnevogne. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Engby Barnevogne med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Mødrehjælpen Mødrehjælpen 842 måler
Tinderbox Tinderbox 2 km
Miniministeriet Miniministeriet 2 km Dejligt udvalg af lækkert børnetøj, produkter syet i Liberty-stof og lækkert legetøj ...
Quickstep Quickstep 2 km
Petitesse Petitesse 3 km
Danmarks Barnevogne Danmarks Barnevogne 3 km Kom for at høre om autostole uden isofix, gik der fra med gode råd og fandt isofix mo...
Gavin Gavin 4 km Hyggelig indrettet butik med tøj og diverse til små og lidt større børn et besøg værd...
Babysam Babysam 5 km
Caf Caf Caf Caf 5 km
BabySam BabySam 5 km
Pif-Paf-Puf Pif-Paf-Puf 5 km Skøn lokal babyudstyrsbutik, som altid har det man skal bruge. Ejeren er dygtig og be...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik