facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Emils Kebab

Emils Kebab
Adresse: Rådhusvej 11 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 38 88 55 55
By: Charlottenlund
Rute: Rådhusvej 11
Postnummer: 2920


Åbningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-02:00
Lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 11:00-22:00

Anmeldelser
bedste kebab i byen og det bedste sted at tage hen for at skippe fransk/tysk
Lille standard durum ikke noget specielt, fritter mangler salt, glemte min chili selv om jeg nævnte det flere gange og fik det bekræftet. Udover det, sødt personale, men er desværre ikke oppe at støde over maden.
Skuffelse, skuffelse & atter skuffelse. Jeg havde lagt en plan foran mig for den kommende aften, der bl.a. bød på at spise noget aftensmad på Emils kebab. Jeg bed mærke i at der stod på Google at de lukkede kl. 20:45. Jeg tog afsted i god tid og ankom kl. 20:30. Efterfølgende forsøgte jeg at åbne døren ind til selve stedet, der var låst. En dreng på 13-14 år stod inde bag disken og rystede på hovedet. Jeg kiggede på uret, hvor der stod 20:32. Det var en yderst skuffende oplevelse og der går nok et stykke tid før jeg vender tilbage dertil. Kan ikke sige andet end at i skal komme i “GOD” tid for overhovedet at kunne komme ind. Hav en god dag
Lad vær med at spise her!! De servere ulækkert shawarma og servicen er elendig. De har godt nok ikke sans for forretning når de behandler deres kunder så dårligt. Jeg var derinde med 2 af mine bekendte og vi blev nærmest sparket ud. Vi sad og spiste og snakkede stille og roligt så overhører vi en af medarbejderne smide røret i på hans telefon i raseri og så kom han over og råbte af os at vi skulle forlade deres ulækre kebabsted. Dette var med til at jeg aldrig skal spise der igen.
kedelig pita, brødet smager af mel og den er slasket og uvarm, langt fra færdig kavet
Du får ikke friskskåret kebab men derimod frysekebab som ikke smager godt. Jeg er lige flyttet 100 meter væk fra Emils Kebab og blev mega glad da jeg så der lå en kebab bil lige om hjørnet for jeg elsker kebab og kan spise det hver dag! Desværre får man ikke god friskskåret kebab her men frysekebab I bittesmå klumpede stykker. Det så ærgerligt for jeg ville have kommet her næsten dagligt. Find er andet sted hvis du vil have god frisk kebab.
Fin kebab til prisen, dog lidt små ruller.
Alt for lav kvalitet. Ville hellere betale mere, og så få noget mere.
Bedste kebab i området
Få hurtigt stillet den værste sult...
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Emils Kebab med offentlig transport


Charlottenlund St. (Rådhusvej) 30 måler
179
Charlottenlund St. (Rådhusvej) 30 måler
171
179
Charlottenlund St. (Rådhusvej) 40 måler
172
Charlottenlund St. 50 måler
C
F
Trunnevangen (Jægersborg Allé) 210 måler
171

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik