facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Elgiganten

Elgiganten
"I Elgiganten Gentofte har vi alt indenfor forbrugerelektronik og hårde hvidevarer til lave priser. Vores medarbejdere, der er specialuddannede fra Apple, står klar til at give dig den fulde Apple-oplevelse i vores Apple Shop. Epoq er en unik køkkenløsning til lave priser. Lad dig inspirere af de forskellige løsninger i varehuset. Book et gratis møde med vores køkkenkonsulenter, inden du benytter dig af de gode tilbud. Så kan I sammen finde de rigtige løsninger til dine behov og budget. Vi har også gode erhvervsløsninger, du kan benytte dig af online og i varehuset hos vores erhvervsrådgivere. Brug Hent og Klik, så du kan hente dine online-varer i Elgiganten Gentofte, 30 min. efter ordren er gennemført"
Adresse: Nybrovej 2 , 2820 Gentofte
Telefonnummer: 70 80 70 70
By: Gentofte
Rute: Nybrovej 2
Postnummer: 2820


Åbningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00
Søndag: 10:00-17:00


relaterede søgninger: Elgiganten Gentofte åbningsfest, Elgiganten åbningstider Herlev, Elgiganten Haderslev, Elgiganten kundeservice, Elgiganten åbningstider Fields, Elgiganten Thisted, Elgiganten åbningstider søndag, Elgiganten åbningstider Aalborg
Anmeldelser
Super god betjening og personale det viste meget om deres produkter i TV afdeling. Får min anbefaling hvis du er på udkig efter nyt TV. Stor butik med mange muligheder.
Rigtig god service af Mikkel G, som hjalp os med at købe et headset til vores 12 årige datter, og hvor det ikke var helt let at finde det rigtige, som passer i de små ører. Mens vi ventede på at headsettet ankom, overhørte vi personalet træde ind og hjælpe hinanden på tværs af afdelingerne, og butikken fremstod overskuelig og ryddelig - alt sammen i skærende kontrast til et tidligere besøg hos jeres konkurrent i Lyngby.
Når man køber hos Elgiganten Gentofte, så er servicen i top. Altid venligt personale, der også giver gode råd og vejledning. Jeg køber altid IT og hårde hvidevarer her. Senest har jeg købt en bærbar pc og STOR tak, for en virkelig god betjening i forbindelse med klargøring af min nye pc. OG sikken en flot butik efter jeres ombygning. Alt er åbent og lyst, så man bliver bare i godt humør.
Imødekommende service ved indlevering. Noget mindre ved afhentning efter "reparation".
VENTET FORGÆVES PÅ VOGNMAND 3 GANGE - I ALT 16 TIMER. KØBT OPVASKEMASKINE MED INSTALLATION AF DENNE OG AFHENTNING AF DEN GAMLE. VOGMAND ALDRIG KOMMET. I FØLGE ELGIGANTEN RINGER VOGNMANDEN 1/2 TIMEN INDEN ANKOMST. DER ER ALDRIG BLEVET RINGET. LAD VÆRE MED AT BESTILLE LEVERING!!
Stærk serviceoplevelse. Med en telefon, der er ved at aflade, en oplader, der ikke virker og 19% batteritid var panikken ved at indfinde sig, da jeg trak et nummer ved support-desk. En rolig, venlig og sikker tekniker rensede stikket i min telefon på 5 min., og så var den klar igen. Pyha! Og han nænnede ikke at tage penge for det, så skal han da ha' takken her, TAK!
Fin butik med stort udvalg, men jeg synes ikke at medarbejderne virke så kompetente som jeg kunne ønske
Ventede en time forgæves. Ingen ville tage ansvar for ekspedition, mens man blev henvist til flere ugidelige medarbejdere.
El-giganten og Epoq køkken Elgiganten er en mega dårlige i vejledning udi køkkener, hvor de vejleder i modsatretning, alt efter hvem man taler med. Være sikker på at være afstemt med, hvad et færdigt køkken betyder. De er også mega dårlige i at få leveret køkkenet! At man køber "levering og opbæring" er også nogle gange levering med PostNord - med andre ord, god fornøjelse i køen ved pakke afhentningen. Epoq køkken montørerne er elendige! Virker ikke som de er uddannet. Bordpladen sank efter jeg satte mig op på den... 78 kg :- de skrammede lugerne, og lod bordpladen hvile på opvaskemaskinen. De måler forkert og lapper med små klodser for at kompensere. De kan ikke lime håndvasken så den er tæt med bordpladen og når de fugeninger er bare virkelig dårlige!
Fik hjælp af sådan en ung frisk fyr ved navn Frederik i tele&gps afdeling. Han skal nok blive noget ved musikken. Fremragende service! Tak for det
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Elgiganten med offentlig transport


Egebjerg Plejehjem (Nybrovej) 180 måler
176
192
Egebjerg Plejehjem (Nybrovej) 210 måler
176
192
Brogårdsvej (Nybrovej) 240 måler
176
192
Brogårdsvej (Nybrovej) 300 måler
176
192
Mesterlodden (Sognevej) 330 måler
176

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik