facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Elgiganten

"I Elgiganten Roskilde kan du finde alt indenfor forbrugerelektronik og hårde hvidevarer til lave priser. Vi har et stort udvalg, og du kan opleve de fleste produkter i varehuset.Du kan også lade dig inspirere af vores unikke køkkenløsninger. Epoq er færdige køkkenpakker i flot design, der er nemme at samle og montere derhjemme - selvfølgelig til en god og lav pris. Du kan se køkkenudstillinger i varehuset og booke et gratis og uforpligtende møde med en køkkenkonsulent.I Elgiganten Roskilde har vi tilmed gode B2B-løsninger til store og små virksomheder. Vores billige priser gælder både online og i varehuset. Du kan bl.a. købe din vare online og hente den i Elgiganten Roskilde 30 min. efter, ordren er gennemført, med Klik og Hent."
Adresse: Københavnsvej 26 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 70 80 70 70
By: Roskilde
Rute: Københavnsvej 26
Postnummer: 4000



relaterede søgninger: Elgiganten Roskilde tilbudsavis, POWER, Elgiganten Roskilde mail, Elgiganten kundeservice, Elgiganten Haderslev, Elgiganten Taastrup, Elgiganten Thisted, Elgiganten tilbudsavis
Anmeldelser
Superfin sælger som hjalp mig hele vejen igennem købet. Grunden til I ikke får 5 stjerner er at den vare i reklamerede med var udsolgt i alle butikker, men som sagt den flinke sælger gav mig et fint alternativ.
Stor udvalg og vældigt flinkt personale. Var ude for at jeg skulle bruge et prismatch og ekspedienten var virkelig service minded. Flere demo tilbud eller tilbud generelt vil være en fordel
Dårlig kundeservice fra nogle af de ansatte, der arbejder inde,de ignorerer kunden som de ikke har brug for kunder .Desværre er dette et faktum.
Personalet har ikke meget forstand på varerne. Det er ofte meget unge mennesker, der arbejder der, og nogle gange virker de ufaglærte. Deres kundeservice er heller ikke noget, der får særlig mange stjerner.
En fin nyere større Elgiganten. Imødekommende, dog delvist uvidende personale, som dog prøver at hjælpe dig det bedste de kan.
Der var ringe kundebetjening ved computer skranke, 2 eksp om en kunde, der bare talte og talte, selvom vi stod mange og ventede
Den nye Elgigant i Trekroner er stor og fin. Den første dag var da dog total panik både på parkeringspladsen og inde i butikken. Mennesker over alt og ingen til at hjælpe. Mens et må man bel the med. Stor men overskuelig butik som der traditionelt opdelt. Da vi endelig fik fat i nogen der kunne hjælpe gik det til gengæld hurtigt.
Det er dejligt, at de er flyttet i nye lokaler, det er blevet en flot butik. Jeg overhørte en samtale mellem en kunde og en ekspedient, det bekræftede mig i at de ansatte i Elgiganten vil gøre alt for at sælge det de tjener mest på, de var nogle utrolige historier man skulle lægge øre til. Jeg vil gerne købe ting i Elgiganten for de har for det meste gode priser, men oplysninger om varen, dem finder jeg selv.
Efter at have ventet på ekspedition i 35 minutter, fandt jeg med ekspedientens hjælp det ønskede produkt. Men prisen på 229 kr minus 15% var i virkeligheden 1.500 kr minus 15%!
Spurgte til usb kabel til overførsel af billeder fra en Sony Xperia 10 IV til PC, men ingen havde viden om hvilken der skulle bruges
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Elgiganten med offentlig transport


Ro's Torv (Københavnsvej) 140 måler
123
206
220
600S
91N
93N
Ro's Torv (Københavnsvej) 150 måler
123
206
220
600S
91N
93N
Roskilde Svømmehal (Bymarken) 370 måler
206
Roskilde Svømmehal (Bymarken) 380 måler
206
Gyvelvej (Bymarken) 440 måler
206

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik