facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Elgiganten

"Vi har alt, hvad hjertet begærer, i Elgiganten Herlev indenfor forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. I vores Apple Shop kan du prøve de nyeste Apple-produkter og finde alt tilbehør til f.eks. din iPhone eller MacBook. Er du på udkig efter et nyt og billigt køkken, finder du masser af inspiration i vores Epoq-område - unikke køkkenløsninger til alle hjem. Vi har også favorable B2B-løsninger.I vores Gaming Shop finder du alt til gaming skærm, tastatur, hardware, merchandise m.m.. Det er et sandt gamer-paradis med et gigantisk udvalg, og du kan prøve flere af de nyeste og fedeste gamer-computere og -laptops.Med Hent og Klik kan du købe din vare online og hente den i Elgiganten Herlev, 30 min. efter ordren er gennemført."
Adresse: Herlev Hovedgade 45-47 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 70 80 70 70
By: Herlev
Rute: Herlev Hovedgade 45-47
Postnummer: 2730



relaterede søgninger: Elgiganten Herlev tilbudsavis, Elgiganten kundeservice, Elgiganten Herlev åbningstider, Power Herlev, Elgiganten Aalborg, Elgiganten Haderslev, Elgiganten Thisted, Elgiganten åbningstider
Anmeldelser
Fuldstændig elendig service med en nedladende og mangelfuld kommunikation. Det tog mig over 2 timer bare at få info om, hvad det ville koste at returnere og opgradere de AirPods jeg havde købt til en nyere model. I dette forløb prøvede de gentagende gange at give mig skylden for, at de uden min samtykke havde valgt at returnere de AirPods som jeg bare gerne ville have noget info om.
Fupper med priser og lagerstatus. Fyldt med irriterende sælgere, som ikke kan hjælpe med noget, fordi de mangler den nødvendige tekniske viden, men som alligevel jagter kunden rundt i butiklen, fordi de vil have registreret den vare, som kunden selv har fundet frem til, under deres navn, så de kan få bonus uden selv at have bidraget med noget brugbart.
Elendig service. Solgte os en brugt mobil, hvilket vi først fandt ud efter nogle uger. Skærmtid stod på dette tidspunkt på 348 timer ! Adskillige ridser i en skærm købt som ridsefri. Flere andre fejl som blev påpeget i forretningen, hvor vi ønskede pengene retur. Elgiganten nægtede at yde nogen form for service!!! Hold jer langt væk fra Elgiganten !!!
Efter min computer opgav ånden, fandt medarbejderne i Support lynhurtigt ud af hvad der var i vejen og bragte det i orden på én dag! Der har været flere gange hvor jeg fik fortrinlig rådgivning på køb af forskellige produkter!
Snyd og humbuk. Skulle bruge en emhætte i bestemte dimensioner og fandt at de havde den på lager i Elgiganten 6km væk. Men det var så bare for sjov og det ville iøvrigt tage 6 dage at skaffe den, tid som jeg ikke havde. Totalt spild af tid og kræfter, som jeg har oplevet det så mange gange før i Elgiganten. Handler principielt kun på nettet fremover.
Tja ikke vider go oplevelse Ligegyldigt personale og meget slap indstilling til arbejde ville se på opvaskemaskine og dem inde i og svaret var jamen de ser ens ud inde i tja det gør en bil også rat gir og pedaler men stadig ikke samme indretning så nej desværre ikke min kop te
Var der i dag og blev grint af fordi at jeg ikke så meget om højtalere. Det er sgu ikke i orden
Savnede betjening. Efter at gå lidt rundt, fandt vi 6-7 der stod og snakkede .. men ellers venligt betjening
Hvis jeg havde en time tilbage at leve i vil jeg tage herhen, trække et nummer og vente på en medarbejder. Så ville det føles som om jeg havde meget mere tid
Sælgerne i mobiltelefonafdelingen er meget arrogante og har en dårlig attitude. Når man ser på Powers sælgere, er det ikke underligt, at POWERs forretning er så god.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik