facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Elgiganten

"Du kan finde alt indenfor forbrugerelektronik og hårde hvidevarer til lave priser i Elgiganten Taastrup. Du kan også lade dig inspirere af vores unikke køkkenløsninger. Epoq er færdige køkkenpakker i flot design, der er nemme at samle og montere derhjemme - selvfølgelig til en god og lav pris. Du kan se vores køkkenudstillinger i varehuset, og få booke et gratis og uforpligtende møde med vores køkkenkonsulenter.Du kan altid finde den rigtige løsning til dine behov og budget hos os. Vi har også gode B2B-løsninger til store og små virksomheder. Vores billige priser gælder både online og i varehuset. Du kan bl.a. købe din vare online og hente den i Elgiganten Taastrup 30 min. efter ordren er gennemført med Klik og Hent."
Adresse: Taastrupgårdsvej 34 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 70 80 70 70
By: Taastrup
Rute: Taastrupgårdsvej 34
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Elgiganten Glostrup, Elgiganten Thisted, Elgiganten Aalborg, Elgiganten Herlev, Elgiganten Roskilde, Elgiganten åbningstider, Elgiganten Haderslev, Elgiganten kundeservice
Nærliggende lignende virksomheder
Telecenteret Telecenteret 463 måler God services altid klar til hjælpe
Anmeldelser
Normalt har jeg kun oplevet god service i min lokale butik, men sådan var det ikke sidst. Ekspedienten solgte mig et produkt som han havde solgt mange af uden at nogen havde klaget sig over købet. Men det vil ændre sig i morgen når jeg vil prøve at bytte produktet med et af de to som jeg spurgte efter.
Alt det sjove er flyttet ned i stueetagen og hårde hvidevarer er på 1. etage, hvor der nu er en kunde-elevator. Bedre belysning, et besøg værd.
Kort og konkret besøg. Overordnet god oplevelse. Men jeg skulle insistere på at medarbejderen skulle tjekke lagerstatus så jeg ikke gik uden en vare som var gemt i kælderen og ikke var på hylden.
Fedt sted at være med imødekommende medarbejdere og der er rigeligt med udstillinger. Selvom POWER har bedre tilbud er det stadig en fornøjelse hver gang jeg besøger Elgiganten her.
Fin kundeservice 5 stjerner, meget larmunder ombygning1 stjerne. Fik dog ikke den reservedel jeg skulle have 1 stjerne
Fin oplevelse med køkkenmand!
Dejligt smilende personale, servicen er altid skøn.
Handel ALDRIG i Elgiganten Taastrup. Vi er løjet overfor over tre gange, og bliver behandlet vanvittig ringe af deres personale. De kender ikke købelov.
Den dårligste service og blev betjent af mest arrogante medarbejder der mente at jeg hverken kunne regne eller forstå en telefonbesked.
Fik hvad vi skulle bruge. Dog er de ved at få butikken renoveret. Og man skal vente i kø.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik