facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Elgiganten

Elgiganten
"I Elgiganten Glostrup kan du få alt indenfor forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Vi har også et stort B2B-udvalg. Hent din vare i varehuset, 30 min. efter orden er gennemført, med Klik og Hent.Vi har også et Pro-Erhvervscenter hvor du kan se produkter egnet til virksomheder og snakke med vores erhvervsrådgivereI vores Apple Shop kan du desuden få den fulde Apple-oplevelse. Her står specialuddannede medarbejdere fra Apple klar til at hjælpe dig, så du kan finde den helt rigtige løsning til dine behov og budget.Vi har også et sandt gamer paradis i varehuset. Her kan du opleve et gigantisk udvalg af kendte mærkevarer og prøve de nyeste gaming-computere og -laptops. Der er alt, hvad hjertet begærer, for gamere i alle aldre.."
Adresse: Hovedvejen 169-173 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 70 80 70 70
By: Glostrup
Rute: Hovedvejen 169-173
Postnummer: 2600



relaterede søgninger: Elgiganten Glostrup tilbud, Elgiganten Glostrup kundeservice, Elgiganten Glostrup kontakt, Elgiganten Glostrup adresse, Elgiganten kundeservice, Elgiganten glostrup job, Elgiganten Thisted, Elgiganten åbningstider Gentofte
Nærliggende lignende virksomheder
Power Power 420 måler Nok Danmarks ringeste hvidevarer og elektronik butik. Forstår ikke hvordan det løber ...
Service Centralen Service Centralen 729 måler
punkt1 punkt1 1 km
Dlt Dlt 2 km Altid første klasses service uanset om købet er stort eller småt. Varerne er altid hj...
Miele A/S Miele A/S 5 km Det er dybt latterlig at man slår sig op på høj service, og først kan tilbyde et serv...
Dfa Dfa 5 km
Anmeldelser
Elgiganten er en populær elektronikbutik, hvor man kan købe alt fra tv'er og smartphones til computere og hårde hvidevarer. Priserne hos Elgiganten kan være lidt pebrede sammenlignet med Power, men der er stadig gode grunde til at shoppe der. Personalet er super venligt og hjælpsomt, og de står altid klar til at besvare spørgsmål eller give råd om produkterne. Udvalget er også ret stort, så man kan finde næsten alt, hvad man har brug for. Kvaliteten af ​​produkterne er generelt god, og der er også nogle gode garantier og aftaler at vælge imellem. Ja, prisen kan være lidt højere, men man får også en pålidelig service og produkter, der holder længe. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få en god kundeoplevelse og finde det, du har brug for, er Elgiganten bestemt et besøg værd.
Vi talte med en servicemedarbejder om at vi nok havde købt den forkerte vare. Vi var stadig indenfor de 30 dages returret, men havde ikke original emballage på vores vare. Vi fik besked på at komme ned med den, hvilket vi gjorde. Desværre ville de ikke tage imod den uden original emballage på trods af at de konkluderende at varen sagtens kunne videresælges. Det blev et afslag fra butikken i Glostrup.
Butikken har ikke de varer på lager som dens webshop oplyser, og den store butikskædes it-system er så regidt og oldnordisk, at de ikke kan bestille varer hjem til en anden filial. Dette gør butikken til mester i at spilde sine potentielle kunders tid.
Tåstrup send til glostrup glostrup sig udsogt. Hjemside sige der ha på læge flege stk. merkligt
Har været på tidspunkt ved åbningstid, få kunder og venlige personale der stod klar til at hjælpe. Mange diverse varer men jeg fandt ikke det jeg skulle have. En ur rem til Huawei og en gas komfur i størrelse 60x60. Men alligevel 5 stjerner for den flotte udvalg og indretning.
Jeg er aldrig rigtig tilfreds efter jeg har været i elgiganten, men jeg er altid glad for, at det stadig er muligt at købe elektronik med en halv times varsel. Nogen gange duer det bare ikke med webshophandel fordi det skal være NU.
Kæmpe butik, kæmpe udvalg. Man kunne printe billeder i butikken. De var i virkelig god kvalitet. Det fordrev vi tiden med, for køen, når man skulle have hjælp, var pænt langsommelig. Til gengæld gik det vildt hurtigt, da det blev vores tur. Så alt i alt dejligt at få fat i det jeg manglede.
Det var sødt personale hjælpsom, Men de ved ikke nok om tingene der stod en kunde foran mig og skulle have hjælp med forskel på en google Nest gen 1og 2, dette viste sælge ikke og en anden kom til, han vidste det heller ikke, så jeg måtte så fortælle den anden kunde forskellen. Så derfor kun 3
Jeg var inde og kigge på et produkt som jeg sparede over 3500 kr på, så det synes jeg bestemt var god service og god besparelse. Sælgeren var også rigtig rar og professionel.
Det kan godt være deres priser er gode, men magen til elendig service i forbindelse med et defekt produkt, skal man lede længe efter.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik