facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Elgiganten Hørsholm

Elgiganten Hørsholm
Adresse: Hørsholm Midtpunkt 73, 2970 Hørsholm, Danmark
Telefonnummer: 70 80 70 70
By: Hørsholm
Rute: Hørsholm Midtpunkt
Gadenummer: 73
Postnummer: 2970


Åbningstider

mandag: 10.00–19.00
tirsdag: 10.00–19.00
onsdag: 10.00–19.00
torsdag: 10.00–19.00
fredag: 10.00–19.00
lørdag: 10.00–16.00
søndag: 11.00–16.00

Anmeldelser
Det er åbenbart ikke samme regler i alle butikker, måske de skulle følge op fra hovedkontoret, jeg vælger blot at handle alle andre steder fra nu af.
1 ung mand/personale talte ned til mig, som jeg var et barn på 5 år.nSætter aldrig mine ben i Hørsholm.
Min kaffe maskine blev afhentet til reparation 31/7-23 og vi er nu midt i november, det er ikke 100% Elgigantens skyld at sagen har trukket ud så længe, da deres leverandør, valgte at hente den hos mig, selvom den skule have været indleveret i butikken, men det er dem der henviser til leverandøren, og når leverandøren laver en fejl, er det ikke mit problem, men Elgigantens. Vi er nu i midt November, og jeg har stadig ikke fået den retur. Har haft fat i Elgiganten mange gange, og seneste status, er at de afventer om Siemens vil give mig en ny maskine, eller kreditere. Jeg har gentagende gange påtalt at de ikke overholder købeloven, men de bliver ikke oplært i kundes rettigheder iflg. lovgivning iflg. den sidste jeg tale med. der er ingen mulighed for at eskalere, eller tale med andre end butikken, som man ikke kan ringe til og som kun vender tilbage 50% af de gange de lover at ringe tilbage. Jeg har været en godt og trofast kunde i Elgiganten i mange år. det er de åbenbart ligeglade med, så giv mig min kaffe maskine eller pengene retur, og så slipper vi for at se hinanden igen.
Havde en forfærdelig oplevelse i dag. Mens jeg ventede på betjening i noget der kunne ligne en evighed, fordi jeg ikke vidste at de har en nummer ordning at i den fjerne ende i butikken, blev jeg vidne til en overfiskning af en pensionist i kørestol der bad om hjælp, men blev på uvenlig måde afvist af en sælgen pga manglende pladsnummer i køen. Derefter betjente den samme sælger en kunde der højlydt gjorde opmærksom på manglende nummer, men blev alligevel betjent. Den handicappede forlod butikken, og jeg håber ikke det bliver nødvendigt for mig, at komme tilbage.
Flabede medarbejder i kassen. Høj fyr ranglet fyr. Tvivler på han ved hvordan kassen betjenes. Lyver og svarer igen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik