facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for EG Danmark A/S

EG Danmark A/S
Adresse: Lautrupvang 24, 2750 Ballerup, Danmark
Telefonnummer: 70 13 22 11
By: Ballerup
Rute: Lautrupvang
Gadenummer: 24
Postnummer: 2750


Åbningstider

mandag: 08.00–16.30
tirsdag: 08.00–16.30
onsdag: 08.00–16.30
torsdag: 08.00–16.30
fredag: 08.00–15.30
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
SDC A/S SDC A/S 673 måler Det er ufatteligt uprofessionelt at release versioner som slet ikke virker! Jeres Lån...
Anmeldelser
Meget søde og hjælpsomme medarbejdere, men ringe overordnet support uden overblik over det morads af fejl-opsætninger, der er lavet i de snart 2 år vores klinik har eksisteret.nHvis de så bare stolede på det, når man bad om hjælp, istedet for at sætte medarbejder nummer 450 - som ikke kender historikken- til at løse problemerne i sin nyansatte naivitet.
Pæn kantine, maden er udmærket, men rimelig dyr. De kan ikke lave faktura eller kvittering, så benytter den ikke.nBygningen er en almindelig kontorbygning med rimelige forhold.nPersonalet er venlige og imødekommende.
Det var så Kone A/S der har fået nyt kontor i samme bygning.
EGs Clinea portal er IKKE brugervenlig. Desuden er den nede lige nu, hvor jeg har fået en besked fra min læge, som jeg - sjovt nok - gerne vil læse inden jeg i morgen rejser om på den anden side af jorden i nogle uger. Ikke godkendt.
Super service. Personalet er altid positive og imødekommende. Man fornemmer man kan få en god aftale. Får altid den hjælp jeg forventer
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik