facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Eclipse Sandwich & Bagel

Eclipse Sandwich & Bagel
"Eclipse er en lille hyggelig sandwichbar beliggende på Amager og Dronning Louises Bro. Vi har i mange år været kendt for vores altid velsmagende sandwich, men vi kan mere end det. I de senere år har vi udvidet vores menukort, så vi også kan tilbyde nachos, salater og forskellige power- og frugtshakes."
Adresse: Søren Norbys Allé 2 , 2300 København
Telefonnummer: 32 55 00 10
By: København
Rute: Søren Norbys Allé 2
Postnummer: 2300


Åbningstider

Mandag: 10:30-21:00
Tirsdag: 10:30-21:00
Onsdag: 10:30-21:00
Torsdag: 10:30-21:00
Fredag: 10:30-21:00
Lørdag: 11:00-19:00
Søndag: 12:00-19:00


relaterede søgninger: Eclipse levering, Sund Sandwich, Pizza levering Amager, Bryggens Pizza levering, Just Eat
Anmeldelser
Kæmpe store sandwich med masser af gode råvarer. Jens Betjent er den klare favorit herfra. God idé at bestille maden via telefon, da der ellers godt kan gå lidt tid på at vente.
Sandwich er besøget værd, men hvis man vil have salat skal du gøre det et andet sted.
Jeg fik mig en fantastisk sandwich Jens betjent som var lige til at savle over, der var godt med fyld i og til mere end et måltid! Jeg kan ikke vente til mit næste besøg, helt klart alle pengene værd
Eclipse laver altså de bedste sandwiches i København.Mad: 5/5
Meget middelmådige sandwich. Forstår ikke pris/kvalitets ratioen her, men det er jo København Det er klart en smagssag, men synes det var utroligt snasket. Hvilket leder mig til jeg heller ikke forstår den meget høje rating. Kald det et hunch, men med alle de influencere der øjensynligt reklamerer for eclipse, så ved jeg ikke hvor meget jeg vil ligge i den. Avocado creme smagte syntetisk, som kom det fra dåse. Meget af brødet var blødt pga svøbet af dressing. Brødet var hvidt som sne helt standard ciabatta. Oksebøffen var fra frost og meget "fast" i konsistensen. Portionerne er generøse, jovist, men hvad hjælper det når det ikke er synderligt lækre råvarer. Jeg gider virkelig ik' at skrive dårlige anmeldelser, men i og med jeg bed på for 350 kr pga den høje rating, synes jeg det et el andet sted er berettiget at dele min oplevelse. For jeg synes godt I kan gøre det bedre til den pris. Hilsen en første gangs kunde med mega øv oplevelse.
Super lækre sandwich, og der er endda nok til 2 i sandwich! Update: Har måtte ændre min vurdering af stjerner, ved sidste bestilling fik vi hår med i maden.
Okay sandwich, med kedeligt indhold, pris og kvalitet hænger slet ikke sammen har fået sandwich til omkring 50 kr der har langt bedre distinktive råvarer. Hos Eclipse var prisen på en sandwich 95 kr også forventer jeg nogle råvarer man kan huske, om det så er kød, friskt salat el.til gengæld er sandwichen så stor, at man ledes til at tro at konceptet er at man skal købe fællessandwich før det giver økonomisk mening og hvis ikke man ønsker at sprække mavesækken . Mindre sandwich bedre råvarer og til en billigere pris ville kunne lokke mig tilbage, ellers kan jeg ikke andet end at fraråde stedet.
Havde jeg kunne give dem mindre end en stjerne havde jeg gjort det… D. 15 marts 2022 købte jeg en Jens betjent hos dem på Amager. Da jeg så skal spise finder jeg plastik i min sandwich flere steder. Så det fjernede ret hurtigt min appetit, den røg direkte i skraldespanden. Den svømmede i avocadocreme, der var intet positivt at sige om den. Jeg kontakter dem så på Instagram men får intet svar, selvom de ligger historier op på deres profil. Dårlig service.
Deres sandwich opvejer deres ringe service med mangel på imødekommenhed og smil. En robot bag disken ville være bedre, og så snakker vi en 4 stjernet anmeldelse.
Både servicen og maden var virkelig god. Det bliver ikke sidste gang jeg vælger min frokost hos dem . Anbefaler varmt ..
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Eclipse Sandwich & Bagel med offentlig transport


Øresundsvej (Amagerbrogade) 60 måler
250S
5C
Amagerbrogade (Englandsvej) 100 måler
77
Amagerbrogade (Øresundsvej) 130 måler
77
Skotlands Plads (Englandsvej) 150 måler
77
Øresundsvej (Amagerbrogade) 160 måler
250S
5C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Eclipse Sandwich & Bagel.

København bagels

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Søren Norbys Allé 2 placering, hvordan kan jeg gå. Eclipse Sandwich & Bagel adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Eclipse Sandwich & Bagel. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eclipse Sandwich & Bagel med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
King Bagels King Bagels 493 måler Bagels som de skal være og smage. Der bliver er ikke sparet på indholdet og creme Che...
Royal Bagel Royal Bagel 868 måler
Le Kaff Le Kaff 2 km Jeg og en ven, var idag søndag den 26 november forbi Lee Kaff, hvor vi blev mødt af J...
BredBagel BredBagel 3 km
Tria Deli Tria Deli 3 km
Bagel Me Bagel Me 3 km Elendig service. Blev betjent af en arrogant kvinde som stod bag disken i går. Kommer...
The Lunch The Lunch 3 km
Ibagel Ibagel 3 km En af de værste service oplevelser, jeg har haft længe! Blev snerret af fordi jeg ger...
Café Paris Café Paris 4 km Virkelig god og venlig service, samt de har lækre sandwiches med en hyggelig indretni...
Bagel Factory Bagel Factory 4 km Kan ikke anbefales! Står og tager imod kontanter med handsker på og forsætter mwd sam...
Bagel Time Bagel Time 4 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik