facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for E-Plaza Aps

E-Plaza Aps
Adresse: Holmstrupgårdvej 3B, 8220 Brabrand, Danmark
Telefonnummer: 26 27 03 05
By: Brabrand
Rute: Holmstrupgårdvej
Gadenummer: 3B
Postnummer: 8220


Anmeldelser
Vi havde lavede en bryllup for 80 mennesker og fået at vide at lys osv virker. Men overraskende nok så virkede de der disco lys ikke på selve bryllup dagen og service var bare dårligt. Min mor har gået glip af nogle vigtig øjeblikker af bryllupet så hun kunne hold styr på service for de der tjener var virklige dårlige. Efter man er færdig med at spis gør de ikke bordene ren og de har slet ikke styr på hvornår de skal severe hvad. Kaffe var tom på bordet og man skulle minde om at skift dem. Og der blev ik serveret det sofavand som blev aftalt. Og efter når man snakker med ejeren så siger han man laver undskyldninger for at ik betal selvom vi havde pengene klar og det ikke handlede om det. Alt i alt virklige dårlig service oplevelse!!
Super godt sted, har selv holdt mit bryllup der og var 110% tilfreds med servicen. Ejeren er god til at høre hvad vi gerne vil have og sørger for at vi fik en uforglemmelig oplevelse. Men også når man kommer som gæst er der flot og go service fra personalet.
Et godt sted til fester. Masser af plads og gode faciliteter.
Vi har både holdt et brylllup og forlovelsesfest ved E-Plaza. Vil takke dem for god mad, lokaler og deres høje service glimrende sted til større fester.
Alt er god, der mangler kun aircondition
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik