facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Dronning Louises Tehus

Dronning Louises Tehus
Adresse: Ved Slotshaven 12 (det stråtækte hus for enden af stien, 2820 Gentofte, Danmark
Telefonnummer: 31 32 39 60
By: Gentofte
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: Lukket
onsdag: Lukket
torsdag: 11.00–17.00
fredag: 11.00–17.00
lørdag: 11.00–17.00
søndag: 11.00–17.00

Anmeldelser
Lige fra man kommer ind i huset kan man mærke en ro og god stemning nMaden var så lækker og man skal nok blive mæt og det er de mest fantastiske te og med stor udvalg ! Jeg kan varmt anbefale at man tager her hen
Jeg kan ikke få armene ned over dette koncept som jeg bruger flittigt:nMad og drikke er fantastisk at indtage i disse smukke rammer og betjeningen er i top:
Eventyrlig smuk park. Thehuset er smukt og hyggeligt. Vi fik en lækker afternoon theanretning. Det var så lækkert. Der er dækket fint op med gamle stel. Alt er perfekt og en skøn oplevelse. Men…toilettet deles med parkens gæster og det toilet trænger til omgang sæbevand.
Virkelig idyllisk og smukt sted. Klart et besøg værd til afternoon tea. Hvor der er lækker sandwich og kage og ad libitum te - så dejligt!
Øv øv øv. Bliver smidt væk fra deres borde efter at have bestilt mad og drikke for 200kr. “Bordene er til mine gæster - i har bestilt take away”. Totalt tomt i deres have område.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik