facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Domino's Pizza

Adresse: Valby Langgade 119 , 2500 Valby
Telefonnummer: 33 12 34 56
By: Valby
Rute: Valby Langgade 119
Postnummer: 2500


Åbningstider

Lørdag: 11:00-23:00


relaterede søgninger: Domino's pizza tilbud, Domino's Pizza Vejle, Domino's Pizza Aalborg, Domino's menu, Domino's Vanløse, Domino's levering, Domino'S Rabatkode, Domino's kundeservice
Nærliggende lignende virksomheder
Phenix Corner Phenix Corner 432 måler Købte idag 22.08.20. 3stk pizza, som så godt ud, men da jeg sat mine tænder i det,...
Sirena Pizzaria Sirena Pizzaria 691 måler Altid god service, og deres pitabrød smager bedre end alle andre kebabsteder i valby ...
French Chicken French Chicken 725 måler Rigtigt lækkre salater og hjemmelavede dressinger, og fantastisk venlig, glad og imød...
Banens Pizza Banens Pizza 883 måler Dejlig stor pita sharwama i hjemmelavet bolle Fint kundetoilet og gode servietter! O...
La Stella La Stella 907 måler Vi bestilte to salatpizzaer og jeg kan ikke komme i tanke om noget pizzeriaet skulle ...
Becca Dora Becca Dora 1 km
Anmeldelser
Meget larm og uro fra unge indvandre knægte, som bruger stedet som varmestue. Der var omkring 8-10 højrøstede store drenge, hvoraf nogle var ansat som bude. De spiste intet. Siden fræsede nogle rundt på terrænet, 2 på en knallert modsat færdselsretningen på cykelstien. Døren var permanent åben og nogle af budene smed deres overtræksbukser og hjælm op på stålbordene. Ekstremt uhygiejnisk. Jeg henvendte mig til ham der tog imod ordrerne og lavede pizzaen, som jeg bad få ro og orden i butikken. Det kunne han angiveligt ikke, jeg ved ikke om han forstod mit dansk, men da jeg gik undskyldte han sig med at det var hans første dag. Da jeg bad de unge mænd om at dæmpe sig lidt ned, resulterede det blot i endnu mere larm og uforskammetheder. Et forsøg på at forklare almindelig hygiejne gik tydeligvis henover hovedet på alle. De talte også ganske dårligt dansk. Når man er udsat for sådan mangel på service er kvaliteten af pizzaen jo ligegyldig. Der mangler komplet ledelse her. Aldrig mere på Domino's Valby.
Så er jeg her igen med endnu en dårlig anmeldelse. Sidst fik jeg godt nok en gratis pizza som erstatning hvilket er rigtig god service. Så bestiller jeg i dag en pizza til kl 18.00 og ringer så til hovedkontoret kl 17.40 for at afbestille den da jeg ikke alligevel ville have pizza. Men her får jeg så at vide at min pizza allerede er i ovnen så desværre, det kunne de ikke høre noget ved. Jeg havde bestilt om line og skulle betale i forretningen når jeg hrntede, så kunne i princippet bare lade være med at hente den. De laver da ikke min pizza over 20 min fær jeg skal hente den så er det jo derfor de er så skod agtige. Nu er den hentet men det er absolut sidste gang jeg køber derfra.
Værste Service jeg nogensinde har fået !!!!!!!!! hjemmeside der aldrig virker, personale der er udvidne om egne tilbud og pizza der er dallet i kvalitet så de er blevet uspiselig, kunne man give minus stjerner havde de fået fem værste pizza oplevelse i København hold jer væk det er for jeres eget og helbredsmæssig årsager, at købe pizza kan give følgende sygdomme dårligmave, stess, allergiske reaktioner, og til sidst dunkende hovedpinen af irritation over at intet virker hos dominos. Fra en forhenværende kunde som sidste år købte pizza 53 gange hos dominos i år 2 gange og det er allerede 2 gange formeget. Ville idag ha købt en pizza hos dominos men efter at ha brugt 25 min på deres tåbelige og dårligt fungerende hjemmeside Og yderlig 10 min i tlf med Service med arbejder, skal jeg nu ha sushi.
Dominos havde glemt en del af leveringen og da jeg sagde det til udbringeren, kørte han tilbage til dominos. Jeg blev ringet op og fik at vide at de havde glemt noget, det kunne jeg kun give dem ret i, de sagde at der ville gå 20 min før de kom med det glemte, jeg sagde at så ville resten af vores mad nå at blive koldt, hende jeg talte med svarede lidt surt, at de ville komme så hurtigt så muligtgoogle Mads siger at der er 8 min til mig fra dominos jeg fik mine ting efter 28 min. Dårlig stil af dominos.
Virkelig dårlig betjening! Står og venter i 10 min for at betale, for så at blive ignoreret totalt og en anden bag os springer over og bliver betjent?! Hvad fanden er det for noget undskyld... og nu står jeg så her ved kassen og han vil stadig ikke betjene mig, selv efter vi har fået øjenkontakt flere gange.. Stedet kan ikke anbefales!!
Det smager fint nok, dog lidt dyrt. Og hvis man vil ha det til en ordentlig pris skal du være med i deres vip klub, hvor du vil få mellem 1-4 SMS + mails om hvordan du kan få supersize og andre tilbud i stedet for at ha god pris til at starte med.
Kvinden der lavede pizza, havde den samme handske på til at lave pizza, for så at tage imod betaling, give mig penge tilbage, og lave pizza igen. Fik chili på min pizza, som jeg ikke havde bestilt. Pizzaerne var egentlig helt fine, men hygiejnen skal der lige strammes op på.
Prøvede min dårligste pizza nogensinde. Pizzaen smagte af ingenting og hotwings ligeså. Stadig sulten og ondt i maven var resultatet. Forstår ikke at kæden eksister i Danmark med så mange gode selvstændige pizzeriaer.
Vi bestilte pizza og kartoffel både den 8 April. Pizzaen var faktisk udemærket men kartoffel bådene var totalt uspiselige. De var bløde og virkede ikke færdig lavet. Ikke noget vi har lyst til at bruge penge på en anden gang.
Domino"s definerede ikke cheddar som ost, så hvis vi ville have en pizza uden ost og uden cheddar, måtte vi betale for en ekstra pizza. Megadårlig service.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Domino's Pizza med offentlig transport


Gåsebæksvej (Valby Langgade) 110 måler
26
93N
Langgade St. 120 måler
C
H
Langgade St. (Valby Langgade) 160 måler
26
93N
Langgade St. (Valby Langgade) 170 måler
26
93N
Søndre Allé (Valby Langgade) 310 måler
26
93N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik