facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Doktorborg I/S

Doktorborg I/S
Adresse: Bredballe Byvej 63, 7120 Vejle, Danmark
Telefonnummer: 75 72 54 55
By: Vejle
Rute: Bredballe Byvej
Gadenummer: 63
Postnummer: 7120


Åbningstider

mandag: 08.00–15.00
tirsdag: 08.00–15.00
onsdag: 08.00–17.00
torsdag: 08.00–15.00
fredag: 08.00–15.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Den absolut bedste læge jeg har haft. Jeg har ikke haft fornøjelsen af, at møde Camilla, men Poul Borg er en fantastisk læge der tager enhver henvendelse seriøs. Hvis der er noget man ikke forstår, så er han ikke bange for, at skære det ud i pap, så man går derfra med en god følelse.
Fra første konsultation havde vi en dårlig fornemmelse af dette lægehus. Vi gav det et år. Deres manglende interesse og empati i patienterne, resulterer i dårlig konsultation. Oplevet det på egen krop samt set det på mine børn. Nu er det heldigvis fortid.
Det bedste lægehus, med de rareste mennesker som altid lytter. De er som leksikoner indenfor medicin- og behandling. De har altid tid, gode råd og hjælper altid en videre.nJeg vil savne søde Jane i receptionen, hun fik altid en til at føle sig godt tilpas og var utrolig hjælpsom.
De har en meget usympatisk måde at drive lægehus på.nDe er kun interesseret i at tjene penge og ikke i at yde ordentlig lægehjælp.
Det er et godt lægehus hvor man føler sig velkommen og med god tid til at lytte og samtale. TAK.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik