facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Djørup s Dæk Service

"DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYNAutoværkstedet på Amager er også specialister i dæk og dækskifte til erhvervskøretøjer og trucks, herunder bl.a. busser, lastvogne og varevogne. Har du behov for at skifte til sommerdæk eller vinterdæk, hjælper vores automekanikere også hellere end gerne med det.Du kan også vælge at blive kontaktet af en af vores erhvervskonsulenter, hvis du har brug for en skræddersyet løsning, der passer præcis til dit behov."
Adresse: Lybækgade 6B, 4th , 2300 København
Telefonnummer: 41 26 04 34
By: København
Rute: Lybækgade 6B, 4th
Postnummer: 2300


Anmeldelser
Perfekt! Jeg fik en tid til hjulskift to dage efter jeg ringede. Jeg havde de andre hjul, på fælge, i bilen og efter en halv time kunne kunne jeg køre igen.
Godt, virker professionelle. Ved så ikke om 565 bobs for at få sat vinterhjul på måske er i overkanten, men til gengæld var jeg ret tryg i at de vidste hvad de lavede.
Skulle have sat brugte dæk på. De viste sig at være helt slidte, men de blev alligevel monteret. Det kunne de godt have sagt, man går jo til fagfolk, fordi man ikke kan/ved selv. Ny fagmand vurderede, at dækkene var farlige + de var hverken afbalancerede eller ventil skiftet, som ellers burde være en del af dækskift. Knap så super!
Hurtig, effektiv og venlig service. What not to like. Tak.
Er blevet en ulækker mersalgsmaskine uden hæmninger. Men har dækskifte igennem anden leverandør. Stol ikke på sit hvad du får at vide.
Rigtig god service, hvad mere kan man ønske sig.
Dårlig service, selv en stjerne er for meget for dem, de ser kun for at få pengene, går til at ordne noget, men ødelægger noget andet. men det værste er, at de ikke accepterer fejlen, Jeg sendte ikke engang cyklen til dem og ikke bilen, Jeg er meget desperat for i det mindste at have smilet, men de manglede også det, stor skam for et firma som ikke at have en god service i det mindste dårlig dårlig
Som altid, glade og venlige medarbejdere i indskrivningen. Hurtig ekspedition og hjulskift klaret på rekord tid. Pænt og rent kunde område og dejlig kaffe :- Tak.
En medarbejder kun ikke finde et nyt batteri til min Ford, derfor var det ikke bestilt hjem til den aftale værksteds tid en uge efter. Det tog mig 3 min at finde batteriet på THansens hjemmeside. Den omtalte medarbejder vinder ikke prisen for bedste medarbejder i marts 2022.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Djørup s Dæk Service.

København dæk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Lybækgade 6B, 4th placering, hvordan kan jeg gå. Djørup s Dæk Service adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Djørup s Dæk Service. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Djørup s Dæk Service med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
C P Dækservice Charly Pedersen C P Dækservice Charly Pedersen 2 km Bedste dæk mand i hele København!
Skan-X-Dæk Skan-X-Dæk 3 km Rigtig god service, og hurtig betjening. Kan helt klart anbefales.
Euromaster København Euromaster København 5 km Jeg er medlem af FDM Komplet, og skulle have påfyldt sprinklervæske. Jeg skulle åbenb...
Kurant Nørrebro Dæk Service Kurant Nørrebro Dæk Service 6 km Fantastisk sted. Urolig god service og mere end rimelige priser. Kontoret er i sig se...
RM Autoteknik RM Autoteknik 7 km Dejligt sted, har brugt dem de sidste par år og har været yderst tilfreds.
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik