facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Divan

Divan
Adresse: Holmstrupgårdvej 18, 8220 Brabrand, Danmark
Telefonnummer: 86 25 55 55
By: Brabrand
Rute: Holmstrupgårdvej
Gadenummer: 18
Postnummer: 8220


Åbningstider

mandag: 12.00–21.00
tirsdag: 12.00–21.00
onsdag: 12.00–21.00
torsdag: 12.00–21.00
fredag: 12.00–21.30
lørdag: 12.00–21.30
søndag: 12.00–21.30

Anmeldelser
Lækkert mad, generelt. Helt bestemt.nnDeres tyrkiske pide, er ikke noget lig det, som er den ægte vare - det trækker ned.nnRestauranten er stor med god plads mellem bordene. Loftet er lyddæmpet og gør at rummet er rolig.nGod service og masser af parkeringspladser lige foran.nBe om udspecificeret regning.nnPrøv stedet.
Jeg har fået takeout herfra rigtig mange gange, når man kommer igen er det godt. Vi har også været større grupper fra arbejde her, og de har fint styr på store grupper. Rullekebab og hjemmelavede pita er en frokostklassiker.nJeg har haft familien med, stor succes. Stedets trækulsgrilede spyd, deres hjemmebagte brød samt hummus og tzatziki er virkelig lækkert, autentisk Tyrkisk stil. Vi kommer igen.nFlinkt og serviceminded personale.nBemærk lige at anmeldelser muligvis er blevet blandet med anmeldelser fra Divan Nørrebro.
Undgå Divan!!!nLad mig begynde med at sige, at min oplevelse på Divan restaurant under iftaar i Ramadan var en katastrofe fra start til slut. Jeg havde reserveret et bord til 5 personer dagen før, og blev forsikret om, at hvis vi ankom 15-20 minutter før iftaar og bestilte maden, ville den være klar lige inden iftaar. Det viste sig at være en blatant løgn.nnDa vi ankom, var bordet kun sat op til 4 personer, og det tog en evighed at få vores mad. Faktisk måtte vi vente i næsten en time efter iftaar før vi fik serveret noget som helst. Det er en fornærmelse mod både vores tålmodighed og vores religiøse praksis.nnDa maden endelig ankom, var det så elendigt, at det næsten var en fornærmelse mod gastronomien. Kyllingevingerne var brændte til en krumme, hvilket gjorde dem uegnede til konsum. Adana kebaben var en smagløs og tør masse, der mindede mere om skosål end autentisk tyrkisk køkken. Og kyllingespydene var så sorte, at de kunne have været brugt som kul i en grill.nnSom om det ikke var nok, så formåede restauranten endda at glemme en af vores retter. Til trods for gentagne påmindelser var de ude af stand til at levere maden til en af vores sultne gæster i løbet af hele to timers ventetid. Det er en komplet fiasko af en service.nnDa vi endelig blev trætte af at vente og krævede vores penge tilbage, blev vi mødt af en arrogant ejer, der nægtede at tage ansvar. Han forsøgte at skubbe skylden over på mængden af mennesker, der skulle serveres for, som om det var vores problem. Det er helt uacceptabelt og viser en dyb mangel på respekt for deres kunder.nnI sidste ende fik vi kun vores penge tilbage for den manglende ret, hvilket slet ikke dækker den totale fiasko af en aften, vi havde oplevet. Jeg vil ikke anbefale Divan restaurant til nogen, medmindre de er tilfredse med dårlig service, forfærdelig mad og en fuldstændig mangel på respekt.
Super lækker mad. Jeg fik linsesuppe, lækre friske og lækre brød med hjemmegjort humus, mums. Venlig og imødekommende personale. Jeg anbefaler dette sted efter mange gode oplevelser.
Var lidt skeptisk. Men det var der ingen grund til. Restaurant Divan har super lækker mad og man får masser af det for pengene. Vi bestilte 2 gange grillmix hvilket var en god måde at smage lidt forskelligt på. Jeg kommer der helt sikkert igen en anden gang. Blev nødt til at levne hvilket jeg normalt aldrig gør. Kunne ikke spise det hele. God smag og god værdi for pengene.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik