facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Dirksen - Volkswagen Skanderborg

Dirksen - Volkswagen Skanderborg
Adresse: Dronning Sophies Allé 110, 8660 Skanderborg, Danmark
Telefonnummer: 86 52 09 88
By: Skanderborg
Rute: Dronning Sophies Allé
Gadenummer: 110
Postnummer: 8660


Åbningstider

mandag: 07.30–17.00
tirsdag: 07.30–17.00
onsdag: 07.30–17.00
torsdag: 07.30–17.00
fredag: 07.30–17.00
lørdag: Lukket
søndag: 11.00–15.00

Anmeldelser
Tak til Dirksen for hurtigt at stille en lejebil til rådighed fredag eftermiddag, da min Passat Variant ikke kunne køre fra Skejby grundet elektronikproblemer.
Et sted hvor kundeservice ikke eksisterer. Manden i kundemodtagelsen var mere optaget af at kigge på en hjemmeside end at tage imod kunderne. Det lykkedes til sidst at få ham op af stolen, men han gjorde det tydeligvis modvilligt og sendte mig straks videre til en anden, som igen sendte mig videre til en tredje. Det bliver bestemt ikke her, jeg køber bil.nnJeg håber, ejeren af stedet vil overveje, hvordan hans personale skal oplæres, og hvad god kundeservice virkelig indebærer. Held og lykke.
Super god service!nFantastisk personale
Jeg tager min bil ind til værksted for at få en fejlfinding. Jeg får besked om at min generator er i stykker, og mit batteri ikke kan lade, De siger det koster 10100 kr. At lave. Jeg får så min bil til Shell i Østbirk, som hurtigt finder ud af at stelkablet er knækket og det koster 1400 kr inklusivt afhentning af bil kablet koster 32 kr.. Mit batteri og generator fungere fint.nDa jeg ringer får jeg at vide af Skoda skanderborg at mekanikeren er gået på ferie selvom at de sagde han var til møde tideligere samme dag.nnDen eneste positive ting var at de i det mindste annullerede regningen på 1000 kr. For fejlfinding.
God mod tagelse og god frem visning
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik