facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Dines Lille Maritime Café

Dines Lille Maritime Café
"Dines lille maritime Café ist ein kleines und gemütliches Café mit einer Seeterrasse und einem tollen Blick auf die Ostsee, Gudhjem & Christiansø. Mach eine Pause und genieße die Ruhe und Natur bei einer guten Tasse Kaffee und leckerem Kuchen. Kein Kuchenfan? Dann gibt es Flammkuchen in zwei Varianten. Starte deinen Tag mit der MS Thor von Gudhjem und wandere von Helligdommen auf dem Klippenwanderweg zurück nach Gudhjem. Vi ses ‍"
Adresse: Røstadvej 10 , 3760 Gudhjem
Telefonnummer: 56 48 42 97
By: Gudhjem
Rute: Røstadvej 10
Postnummer: 3760


Nærliggende lignende virksomheder
Norresan Norresan 3 km Igen top sted så hyggeligt og dejligt afslapning kommer forbi hele sommerenMad: 5/5
Provianten Provianten 3 km Jeg ville forkæle mig selv med lidt god mad og spændende vine, og det blev i den grad...
Anmeldelser
Dejlig m pitstop en snaksaglig/venlig kvindelig ekspedient. Jeg sad udenfor. Toilet virkede koldt.Service: 4/5
Skøn café med smuk havudsigt. God kaffe og lækker hindbærtærte. Top service.
Super hyggelig lille café med god kaffe og kage og en fantastisk udsigt fra terrassen. Værtinden er meget sød og hjælpende. Kan klart anbefaledes.
Hyggelig lokation, men dårligt udvalg og de ting man kunne købe var til overpris. Den eneste frokost mulighed var en pizza lignende ret der kostede 80 kr, som virkede som noget man kunne købe i Lidl for 20 kr.
Dejligt at man har mulighed for at få en forfriskning, når man går den smukke tur mellem Helligdomsklipperne og Gudhjem. Men så er der desværre ikke mere positivt at sige - priserne for dyre i forhold til kvalitet. Tærterne virkede som optøede Lidl tærter, 45/50kr pr stk. Ingen frokost eller bare en sandwich - øv. Vand sælges på glas flaske, ikke mulighed for at fylde sin egen flaske tiltrods for at vi lagde en del penge i caféen.
På vej mod Tejn kom vi forbi dette lille sted. Fik café latte med kage. Dejlig store stykker kage blev spist ude med udsigt over havet.
Hyggeligt lille cafe med fin betjening god kaffe dejlig kage
Dejlige og hyggeligt sted. God kaffe og tærter. Super sød betjening. Varme anbefales.
Hyggeligt sted. Meget dyrt i forhold til kvaliteten
Fantastisk hyggeligt sted på vejen. Flot udsigt. God kaffe. Cheesecake var dog mere fløde end ost så anbefaler nogle af de andre tærter som er mindre luftige og har mere konsistens.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik