facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Diamond Palace - Husum Selskabslokaler ApS

Diamond Palace - Husum Selskabslokaler ApS
Adresse: Frederikssundsvej 264, 2700 København, Danmark
Telefonnummer: 50 56 18 03
By: København
Rute: Frederikssundsvej
Gadenummer: 264
Postnummer: 2700


Åbningstider

mandag: 14.00–22.00
tirsdag: 14.00–22.00
onsdag: 14.00–22.00
torsdag: 14.00–22.00
fredag: 14.00–22.00
lørdag: 14.00–22.00
søndag: 14.00–22.00

Anmeldelser
Jeg ville ønske jeg kunne give 0 stjernenForfærdeligt sted lejeren tænker kun på penge jeg skulle være der 13 for at gøre mig klar derinde da min søster bliv gift men næ nej lejren nægtede at lukke mig ind og sagde jeg skulle betale 1000 ekstra for at komme ind!!!! Og bor en time væk derfra men sagde jeg nok skulle betale but i did not det et lorte sted og da vi var der kl 16 så havde hun imellemtiden 3-4 møder med andre kunder som vil leje stedet imens vores gæster kom til bryllupet og medarbejderne ødelagde mit spejl som var ovenpå og de nægter at indrømme det og de tog os 5 stykker af kagen uden at spørgere eller noget og vi havde betalt for ekstra sodavand dem fik vi hellere ikke og toiletterne lugter så meget af lort inden vi kom de er så klamme og beskidte det et lorte sted men en ejer der kun tænker på penge ned i lommen kunne fortsætte med ting de gjorder galt altså lad VÆR MED AT LEG DET STED HVIS DU VIL HAVE EN GOD OPLEVELSE FOR DET FIK VI IKKKEEEE!!!!!!
Det er en flot lokale med gode medarbejder samt godt service. Maden er smager godt og ligeså snart man mangler noget står en medarbejder til service. Kan anbefales dette sted.
Velregulerede indeklima samt Maden smagte ret godt, da vi var gæst der. Kan kun anbefalde..ønsker andre samme oplevelse..
Elendig service.nEjeren er meget penge glad. Der bliver fusket med priser og service er helt i bund.nnKlart anbefale at man ikke holder sit bryllup her.nDet lover alt muligt første gang man mødes og aftaler. Men de kan ikke holde 98% af alt det de lover.nnAlt i alt, en vanvittig dårlig oplevelse.nnDepositum jeg havde betalt, mente ejeren ikke at jeg havde betalt. De fusker der hvor de kan. Sørg for at få kvittering på de ting i betaler for.nnKvittering for depositum SKAL GIVES.nEllers påstår de at de aldrig har modtaget det.nnLad mig holde dit næste bryllup i min 2 værelses lejlighed. Og i får en MEGET bedre oplevelse nnHilsennWalid
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med diamond palace. Et familiemedlem gik bort og jeg valgte derfor at rykke mit bryllup. Jeg fik at vide at mit depositum på 10.000kr ikke ville gå tabt hvis der blev fundet en lejer. Der blev fundet en ny lejer men udlejeren havde skiftet mening og mit depositum gik tabt. Lejeren var ikke ærlig og vægtede penge højere end menneskelighed.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik